Ολυμπια Χοψονίδου: Ο Βασίλης Σπανούλης με τον γιο του έχουν την ίδια αγάπη - Απίστευτο βίντεο

Η αποκάλυψη στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ολυμπια Χοψονίδου: Ο Βασίλης Σπανούλης με τον γιο του έχουν την ίδια αγάπη - Απίστευτο βίντεο

Την ίδια αγάπη με τον μπαμπά του έχει ο γιος του Βασίλη Σπανούλη και την αποκάλυψη έκανε η Ολυμπία Χοψονίδου με ένα απίστευτο βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως φαίνεται από μικρός ακολουθεί τα χνάρια του.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Τα έξι παιδιά τους είναι και η κύρια προτεραιότητα τους και δεν σταματούν να τα καμαρώνουν και να βρίσκονται δίπλα τους σε κάθε τους βήμα.

Μπορεί το ζευγάρι να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ από τα φώτα των media, καθώς θέλει να προστατεύσει την προσωπική του ζωή, ωστόσο στα social έχουμε δει αρκετές αναρτήσεις από την καθημερινότητα του. Ειδικά, μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram της πρώην Σταρ Ελλάς.

Αυτό είναι το απίστευτο βίντεο της Ολυμπίας Χοψονίδου με το γιο της

Η Ολυμπία Χοψονίδου έχουμε δει συχνά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα με τα παιδιά της και τον σύζυγο της. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο με τον γιο της, Θανάση, στο οποίο τον καμάρωνε να παίζει μπάσκετ και να βάζει καλάθια.

Όπως φαίνεται, ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά του, Βασίλη Σπανούλη και του αρέσει πολύ το μπάσκετ. Γενικά, όλα τα παιδιά του ζευγαριού ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό με το κάθε ένα να έχει την δική του αδυναμία σε κάποιο άθλημα.

Να σημειώσουμε πως και στην περίοδο της καραντίνας το ζευγάρι μοιραζόταν διάφορες αναρτήσεις, αποκαλύπτοντας μας πως περνάνε την ημέρα τους σε εγκλεισμό στο σπίτι. Όπως είχε αποκαλύψει ο Βασίλης Σπανούλης, βρισκόντουσαν κλεισμένοι στο σπίτι τους πολύ πριν το lockdown για δυο λόγους. Ο πρώτος ήταν το χειρουργείο που έκανε ο ίδιος στο πόδι του και ο δεύτερος ήταν το νεογέννητο μωράκι τους. Δείτε εδώ τα όσα είχε αποκαλύψει.