"Καυτό" υλικό από πρώην παίκτρια του GNTM - Χωρίς επεξεργασία οι φωτογραφίες

Δεν σας πάει το μυαλό ποια είναι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ίσως το αγαπημένο... κακό κορίτσι των τελευταίων χρόνων που μας συστήθηκε στο «GNTM» 2018, η Μέγκι Ντρίο, έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της βουτιές και κλέβει τις εντυπώσεις. Σας παρουσιάζουμε "καυτό" φωτογραφικό υλικό χωρίς επεξεργασία!

Έκπληξη το ανανεωμένο λουκ με το οποίο εμφανίστηκε στην παραλία και για πρώτη φορά απαθανάτισε ο φακός του YOU στο Zen Beach της Βουλιαγμένης την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δέκα πόντοι που έκοψε από τα μαλλιά της πήγαν για καλό σκοπό, αφού τους δώρισε προκειμένου να φτιαχτούν περούκες για παιδιά με καρκίνο.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Σε επαγγελματικό επίπεδο, η παρουσία της στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» έφτασε στο τέλος της, εκείνη ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεχίσει από το ίδιο πόστο. Ακόμα είναι νωρίς για ανακοινώσεις, είναι όμως η ώρα για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, με την ίδια να εξετάζει προτάσεις και από άλλα κανάλια, με μόνο σίγουρο το γεγονός ότι θα συνεχίσει στην τηλεόραση και την επόμενη χρονιά. Μέχρι τότε έχει επιλέξει να επικεντρωθεί στην καριέρα της στο μόντελινγκ που σταμάτησε προσωρινά λόγω της απαγόρευσης των ταξιδιών στο εξωτερικό, συνεχίζοντας δυναμικά από την επόμενη σεζόν με την παρουσία της στο Fashion Show της Νέας Υόρκης τον ερχόμενο Οκτώβριο μαζί με το πρακτορείο της Aris Moskov, που έχει έδρα το Λονδίνο.

Προσφάτως, να υπενθυμίσουμε πως η Μέγκι Ντρίο πόζαρε γυμνή και αναστάτωσε τα πλήθη! Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

Δείγμα από το "καυτό" φωτογραφικό υλικό της Μέγκι Ντρίο από το GNTM

GNTM καυτό φωτογραφικό υλικό από παίκτρια

GNTM χωρίς επεξεργασία φωτογραφίες της Μέγκι Ντρίο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ