Ευχάριστα νέα για την Έλενα Παπαρίζου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Έλενα Παπαρίζου

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για την Έλενα Παπαρίζου, μιας και έγινε γνωστό πως κυκλοφόρησε ήδη το νέο της τραγούδι, το οποίο θα αποτελέσει το απόλυτο καλοκαιρινό hit που θα μας συντροφεύσει στις φετινές μας διακοπές.

Η κορυφαία pop star της χώρας και «number one» τραγουδίστρια της Ευρώπης παρουσιάζει το πιο hot τραγούδι του καλοκαιριού.

Με latin διάθεση και ήχους που φέρνουν αυτόματα στο μυαλό καλοκαιρινές και δροσερές στιγμές, με τον φρέσκο και ατακαδόρικο στίχο του αλλά και με την ερμηνεία της Έλενας, το «Μίλα Μου» θα γίνει η καλοκαιρινή μας συνήθεια!

Έλενα Παπαρίζου τραγούδι

Με αφορμή τον φετινό διαφορετικό διαγωνισμό της Eurovision, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τη δική της εμπειρία και συγκίνησε με τις δηλώσεις της. Δείτε εδώ τα υπέροχα λόγια της.

Χρώμα, πάθος, ένταση και χορός.

Αυτές είναι μόνο λίγες από τις λέξεις οι οποίες μπορούν να περιγράψουν την ολοκαίνουργια επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου, την οποία υπογράφουν ο Kim Diamantopoulos, ο keepitpure αλλά και η ίδια η Έλενα. Για πρώτη φορά μάλιστα μετά από σχεδόν 10 χρόνια, η Έλενα αφήνει τη δική της πινελιά σε τραγούδι της τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά.

Η Έλενα Παπαρίζου υποδέχθηκε τα ευχάριστα νέα, ωστόσο πριν από λίγες μέρες, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με μία ανάρτησή της

Στην εικόνα που δημοσίευσε η Έλενα Παπαρίζου βλέπουμε τους γονείς της. Να θυμίσουμε πως τα Χριστούγεννα του 2008 ο μπαμπάς της Γιώργος, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και η μαμά της Φρόσω, στάθηκε δυνατή για χάρη των παιδιών της.

«Μανούλα μου γλυκιά χρόνια πολλά και καλά!!! Είσαι μοναδική στον κόσμο και μου αρέσει τρελά να τσακώνομαι με άλλους φίλους για το ποιος έχει την καλύτερη μαμά! 11 καλοκαίρια πέρασαν από τότε που έχασες τον σύντροφό σου... Ξέρω πως σου λείπει.... Θέλω να ξέρεις όμως ότι έχεις γίνει πιο δυνατή και πιο αξιολάτρευτη από ποτέ!! Δεν ξέρω τι θα κάναμε όλα εμείς τα παιδιά σου χωρίς εσένα!! Χρόνια πολλά Ευφροσύνη, χρόνια πολλά μανούλα μου και χρόνια πολλά́ σε όλες τις μητέρες του κόσμου!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου:

Έλενα Παπαρίζου ανάρτηση