Ο Γιατρός: Σοκ! Δεν φαντάζεστε πόσα χιλιάρικα παίρνει το μήνα η "Ναζλί", Σινέμ Ουνσάλ

Άγνωστες πτυχές της πρωταγωνίστριας του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιατρός: Σοκ! Δεν φαντάζεστε πόσα χιλιάρικα παίρνει το μήνα η

Είναι μόλις 26 ετών και ήδη μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς στην Τουρκία. Ο ρόλος της ως Ναζλί στην πετυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» εκτόξευσε την καριέρα, αλλά και τη δημοτικότητά της. Ποια είναι όμως στην πραγματικότητα η Σινέμ Ουνσάλ και πόσα χιλιάρικα παίρνει το μήνα;

Τη Σινέμ Ουνσάλ στην Ελλάδα τη γνωρίσαμε πρώτη φορά στην τουρκική σειρά «Η κόρη μου», που προβαλλόταν επίσης από τον ΣΚΑΪ, όπου είχε τον ρόλο της Σεβγκί. Πλέον την απολαμβάνουμε ως Ναζλί στο σίριαλ «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος». Γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1993 στη Σμύρνη και η καταγωγή της κατά το ήμισυ είναι από το Αζερμπαϊτζάν, από την πλευρά του πατέρα της. Μέχρι το Λύκειο έμενε στη Σμύρνη και στη συνέχεια μετακόμισε στο Εσκί Σεχίρ για να σπουδάσει Λογοτεχνία στο πανεπιστήμιο.

Η ίδια θυμάται τα παιδικά της χρόνια με αγάπη και νοσταλγία καθώς -τα καλοκαίρια ιδιαίτερα- έπαιζε με τους φίλους της στις αλάνες της γειτονιάς από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Όταν ήρθε η στιγμή να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, έπαθε πολιτισμικό σοκ, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία σαν «σύγκρουση με φορτηγό». «Για κάποιον που έχει μάθει να ζει σε μικρή πόλη, το να βρεθεί σε μια μεγαλούπολη του προκαλεί πανικό», έχει πει η ίδια.

Το σαράκι της υποκριτικής μπήκε μέσα της από τα παιδικά της χρόνια και ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μετά το τέλος των σπουδών της και ενώ έκανε την πρακτική της, ξεκίνησε παράλληλα τα μαθήματα υποκριτικής και το 2017 βρέθηκε να παίζει στην τηλεοπτική σειρά «Ασπρόμαυρη αγάπη», στη συνέχεια την είδαμε στην «Κόρη μου» και τώρα στον «Γιατρό, η ιστορία ενός θαύματος». Και αν πιστεύετε πως δυσκολεύτηκε για τον ρόλο της Ναζλί, κάνετε λάθος, καθώς η ίδια όταν σπούδαζε παρακολούθησε μαθήματα για την κοινωνικοποίηση των ανθρώπων με αυτισμό και έτσι ανακάλεσε στη μνήμη της όσα είχε μάθει και αντιμετωπίσει τότε. «Από μικρή ήμουν πάντα μακριά από τις διακρίσεις.

Ωστόσο, έχουμε πολλές άγνωστες μέχρι στιγμής πληροφορίες για την ζωή του Αλί! Δείτε εδώ τα πάντα γι αυτόν!

Πόσα χιλιάρικα παίρνει η "Ναζλί" για τα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός

Σινέμ Ουνσάλ πόσα λεφτά παίρνει η Ναζλί για την σειρά ο Γιατρός

Συνάντησα πολλούς ανθρώπους με αυτισμό και οι εμπειρίες αυτές με δίδαξαν πολλά πράγματα και μια διαφορετική δυναμική της ζωής. Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουμε και τίποτα τόσο σκληρό, ώστε να φοβόμαστε», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της. Η Σινέμ Ουνσάλ έχει κερδίσει το βραβείο της «Καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού», ενώ ο μισθός της για τη σειρά «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» είναι περί τις 40.000 τουρκικές λίρες ανά επεισόδιο, δηλαδή περίπου 5.368 ευρώ την εβδομάδα (21.472 ευρώ τον μήνα), όχι κι άσχημα για πρώτη φορά σε πρωταγωνιστικό ρόλο!