MasterChef Highlights: Τα νεύρα και οι "καυτές" αποκαλύψεις για τη Μαρία και τον Μπέλλο

Τα καλύτερα από το χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef Highlights: Τα νεύρα και οι

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef ολοκληρώθηκε, και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει τα highlights του, από τα οποία φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα νεύρα του Γιώργου, καθώς και οι "καυτές" αποκαλύψεις για τη σχέση της Μαρίας με τον Μπέλλο.

Ο παίκτης που θέλει τη θέση του Πάνου Ιωαννίδη

Ένα αδιανόητο σκηνικό έγινε στο MasterChef με έναν παίκτη να θέλει να «φάει» την θέση του Πάνου Ιωαννίδη. Ποιος είναι αυτός που επιθυμεί να βρεθεί ανάμεσα στη θέση των κριτών και να γίνει και εκείνος ένας από αυτούς;

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο Πάνος Ιωαννίδης έλειπε χθες από τη θέση του, ωστόσο σήμερα επέστρεψε κανονικά και πάλι πίσω στο πλατό του ριάλιτι.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην έναρξη του επεισοδίου είπε: «Kαι όσοι χθες φαντασιώθηκαν πως ήταν εδώ ανάμεσα μας και θα μπορούσαν να έχουν μια θέση, επειδή έλειπε ο Πάνος να το ξεχάσουν γιατί αυτός ο αιώνια έφηβος είναι και πάλι κοντά μας» είπε με χιούμορ.

Λίγο αργότερα έκανε πλάκα πως αυτός που ήθελε την θέση του Πάνου Ιωαννίδη ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Ένας από τους παίκτες που πρόκειται να διεκδικήσουν τα 10.000 ευρώ, είναι και ο Δημήτρης Μπέλλος. Εδώ σας έχουμε μία απίστευτη αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Δείτε το βίντεο:

Οι φαρμακερές ατάκες για τη Μαρία

Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν για την Μαρία στο MasterChef. Οι συμπαίκτες της στο ριάλιτι μαγειρικής σχολίασαν τον τρόπο που καθαρίζει το ψάρι η συμπαίκτρια τους, όχι με τόσο κολακευτικά σχόλια. Τι είπανε;

Στην χθεσινή δοκιμασία για το Silver Award οι παίκτες έπρεπε να καθαρίσουν ένα ψάρι. Η Μαρία φάνηκε να δυσκολεύεται, γεγονός που προκάλεσε τα σχόλια των συμπαικτών της.

Ο Γιώργος αρχικά την βοήθησε, ωστόσο στη συνέχεια ανέφερε: «Το ψαράκι το σκοτώνει η Μαρία, κρίμα το ψαράκι». Στη συνέχεια η Μάρλεν φώναζε από τον εξώστη «Σφάξτο, σφάξτο» και στη συνέχεια δήλωσε στις κάμερες. «Η Μαρία το κακούργησε το ψαράκι».

Η Μαριάννα από την άλλη είπε για την συμπαίκτρια της. «Το ξέσκισε το ψάρι η Μαρία». Τέλος ο Σταυρής ανέφερε πως ενώ έχει συγκέντρωση τις λείπουν βασικές τεχνικές.

Δείτε το βίντεο:

Η συμφωνία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον Δημήτρη Μπέλλο

Μια συμφωνία έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef με τον Δημήτρη Μπέλλο, ενώ λίγο αργότερα τρόλαρε τους παίκτες που προσπαθούσαν να μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν τα 10.000 ευρώ.

Μάχη για τα 10.000 ευρώ και το Silver Award δίνουν σήμερα οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει τον Δημήτρη Μπέλλο από την ομάδα του, με τον οποίο έκαναν και μια συμφωνία.

Όπως αποκάλυψε ο κριτής, κάνοντας πλάκα προφανώς, οι δυο τους θα μοιραστούν τα κέρδη αν κερδίσει. Λίγο αργότερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έβαλε το Διονύση να πειράζει τους παίκτες, έτσι ώστε να τους αποσυντονίσει..

Οι ίδιοι ωστόσο κατάλαβαν το «παιχνίδι» του και δεν έδωσαν βάση στον κριτή και τα πειράγματα του.

Δείτε το βίντεο:

Η αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη για το μούσι του

Δεν φαντάζεστε πόσο καιρό έχει να ξυριστεί ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο κριτής του MasterChef έκανε αυτή την αποκάλυψη ο ίδιος στο χθεσινό επεισόδιο και δεν το περιμέναμε σίγουρα. Είναι περισσότερα χρόνια από όσα φαντάζεστε.

Συγκεκριμένα, ο σεφ αποκάλυψε πως έχει 11 ολόκληρα χρόνια να ξυρίσει το μούσι του. «Έχω να ξυρίσω το μούσι μου 11 χρόνια. Και πιο πριν περισσότερα απλά είχε γίνει ένα λάθος και τα είχα ξυρίσει. Δεν ήταν από επιλογή» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Δείτε το βίντεο:

Τα νεύρα του Γιώργου με τη Μαρία

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος στο MasterChef με την Μαρία. Τι συνέβη και για ποιο λόγο την είπε στην συμπαίκτρια του στο ριάλιτι μαγειρικής; Το silver award έφερε πάρα πολλές εντάσεις στο χθεσινό επεισόδιο.

Ο τρόπος που η Μαρία χειρίστηκε το λαβράκι στον ημιτελικό του Silver Award φαίνεται πως προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου, αφού ξέσπασε μπροστά στην κάμερα.

“Το να παίρνεις ένα φιλέτο λαβράκι και να μην ξέρεις να το σοτάρεις στο τηγάνι, να μην ξέρεις τις βάσεις της μαγειρικής. Δεν με ενδιαφέρουν όλα τα υπόλοιπα μπιχλιμπίδια που θα βάλεις πάνω, αν θα βάλεις πουρέδες, τσιπς ή νύχια νυχτερίδας. Πάρε ένα λαβράκι και σόταρέ το σωστά. Είμαστε στην 9άδα”

Από την άλλη πλευρά, η Μαρία ένιωσε πως ο Γιώργος τη βοηθάει, και έχει αλλάξει και οι σχέσεις τους έχουν καλυτερέψει ειδικά από τη στιγμή που της έδωσε με την κάρτα ασυλίας

"Ο Γιώργος σήμερα με βοηθάει πάρα πολύ. Γενικά από τη στιγμή που μου έδωσε την κάρτα ασυλίας, έχω δει μια άλλη συμπεριφορά απέναντί μου όσον αφορά το Γιώργο και νομίζω ότι θέλει να το κάνει επειδή τον κέρδισα, οπότε θέλει να κερδίσω και όλο το Silver.", είπε η Μαρία στην κάμερα.

Η αποκάλυψη της Μαρίας για τη σχέση της με τον Μπέλλο

Η Μαρία ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη που πέρασε στο τελικό του Silver Award του MasterChef, ενώ ο Γιώργος από την άλλη έκανε μια αποκάλυψη για ένα σκηνικό που έγινε μέσα στο σπίτι με εκείνη και τον Δημήτρη Μπέλλο.

Μαρία, Τζον και Δημήτρης έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό σήμερα προκειμένου να περάσουν στον τελικό του Silver Award και να διεκδικήσουν 10.000 ευρώ και τα πολυπόθητα μαχαίρια.

Στην πρώτη δοκιμασία είχαν βοήθεια και από τους μέντορές τους και κριτές του MasterChef, οι οποίοι είχαν και ενεργό ρόλο στη δοκιμασία αφού μαγείρεψαν μαζί τους.

Ωστόσο, όταν οι τρεις καλεσμένοι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα αποφάσισαν πως η Μαρία από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη είχε το καλύτερο πιάτο και είναι η πρώτη που περνάει στον μεγάλο τελικό, ενώ ο Δημήτρης και ο Τζον θα διαγωνιστούν σε μια δεύτερη δοκιμασία για να κερδίσουν το έπαθλο.

Λίγο μετά την νίκη ο Γιώργος, έκανε μια αποκάλυψη για την Μαρία πως μια μέρα που ήταν στο σπίτι όλοι μαζί και συζητούσαν, εκείνη ήρθε και διέταξε το Μπέλλο λέγοντας του πήγαινε τουαλέτα και έλα να κοιμηθούμε.

Μάλιστα ο παίκτης σχολίασε πως αν είναι έτσι ο χαρακτήρας της τότε σίγουρα, οι δυο τους δεν πρόκειται να παραμείνουν ζευγάρι εκτός παιχνιδιού.

Ο παίκτης που πέρασε στον τελικό με τη Μαρία

Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που πέρασε στον τελικό του Silver Award του MasterChef. Μετά την νίκη της Μαρίας ένας ακόμη παίκτης κατάφερε να κερδίσει και θα είναι αυτός που θα διεκδικήσει μαζί της το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Η Μαρία από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη ήταν η παίκτρια που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Silver Award, αφού το πιάτο της ενθουσίασε τους κριτές.

Δημήτρης και Τζόν στη συνέχεια του ημιτελικού κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο χωρίς συνταγή και αυτός που τα κατάφερε καλύτερα ήταν τελικά ο Δημήτρης.

Δημήτρης και Μαρία θα διαγωνιστούν στο μεγάλο τελικό του Silver Award και ένας θα κερδίσει τα 10.000 ευρώ και τη βαλίτσα με τα μαχαίρια.