Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 - Παίρνει την θέση γνωστής παρουσιάστριας

Απίστευτη αποκάλυψη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 - Παίρνει την θέση γνωστής παρουσιάστριας

Τα χέρια με τον ΑΝΤ1 έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής και πρόκειται να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό με το project που ετοιμάζει. Ο ηθοποιός - παρουσιαστής μάλιστα, παίρνει την θέση γνωστής και αγαπημένης παρουσιάστριας του σταθμού.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και όλες τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ μετέφερε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος σήμερα το πρωί.

Μπορεί ο Μάρκος Σεφερλής αρχικά να είχε έρθει σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ και τους ιθύνοντες του σταθμού να τον ήθελαν στην ομάδα τους, ωστόσο, το πρόβλημα υπήρξε με τον Ατζούν, ο οποίος είχε οικονομικές δυσκολίες με αποτέλεσμα η συμφωνία να ακυρωθεί. Βέβαια, ο ίδιος κινήθηκε γρήγορα και τελικά έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Γιάννη Πουλόπουλου ο Μάρκος Σεφερλής πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν με ένα project που θα δούμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Ωστόσο, θα πάρει την θέση μιας αγαπημένης παρουσιάστριας, της Μαρίας Μπεκατώρου. Να πούμε πως πριν από λίγες ημέρες για τον Μάρκο Σεφερλή «έσκασαν» μερικά πολύ ευχάριστα νέα.

Γιατί παίρνει ο Μάκρος Σεφερλής την θέση της Μαρίας Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1;

Μπορεί το Your Face Sound Familiar να είχε βάλει μια άνω τελεία λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ωστόσο, πλέον όπως φαίνεται και αποκάλυψαν στην εκπομπή, βάζουν μόνο... τελεία. Ποιος είναι ο λόγος;

ΑΝΤ1 Μαρία Μπεκατώρου Your Face Sounds Familiar

Το Your Face Sound Familiar είναι ένα από τα αγαπημένα και πιο επιτυχημένα προγράμματα του ΑΝΤ1 και σαρώνει στα νούμερα της τηλεθέασης. Ωστόσο, το κανάλι πήρε μια δύσκολη απόφαση. Αυτή είναι να «κόψει» το show από την ροή του προγράμματος του και να πάρει την θέση του ο Μάκρος Σεφερλής.

Επειδή θέλουν πολύ κόσμο τόσο τα γυρίσματα, όσο και οι προετοιμασίες είναι πολύ δύσκολο να βγει στον αέρα τον Σεπτέμβρη που ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει (Όπως σας είχαμε γράψει και εμείς εδώ). Λόγω του κορωνοϊού λοιπόν το YFSF πήρε παράταση μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021.