Βίκυ Σταυροπούλου: Θα παρουσιάσει ή όχι το πρωινό του Mega;

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Βίκυ Σταυροπούλου: Θα παρουσιάσει ή όχι το πρωινό του Mega;

Η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε αν θα παρουσιάσει ή όχι το πρωινό του Mega. Θα δούμε τελικά την ηθοποιό σε ρόλο παρουσιάστριας από την νέα τηλεοπτική σεζόν; Τι αποκάλυψε η ίδια στις κάμερες της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν τελειώνει και οι ιθύνοντες των καναλιών σχεδιάζουν από τώρα τα προγράμματα που θα δούμε από τον Σεπτέμβρη στις τηλεοράσεις μας.

Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, λοιπόν, η Βίκυ Σταυροπούλου έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega.

Η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” συνάντησε την ηθοποιό και κριτή του Just the 2 of us και o δημοσιογράφος τη ρώτησε για τα όσα ακούγονται.Η ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε αν πληρώθηκε και για το σποτάκι της κυβέρνησης.

“Δεν απαντώ σε φήμες”, είπε η Βίκυ Σταυροπούλου με το δικό της χαρακτηριστικό τρόπο, χωρίς να διευψέσει ούτε να επιβεβαιώσει όσα ακούγονται.

Βίκυ Σταυροπούλου Mega Πρωινό

Βίκυ Σταυροπούλου: Η πρώτη φωτογραφία από το νέο της επαγγελματικό βήμα

Την πρώτη της φωτογραφία από το νέο της επαγγελματικό βήμα ανέβασε η Βίκυ Σταυροπούλου. Η ηθοποιός ετοιμάζεται να παίξει στην Επίδαυρο το φετινό καλοκαίρι και όπως έγινε γνωστό ξεκίνησε τις πρόβες.

Η Βίκυ Σταυροπούλου το φετινό καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει στη «Λυσιστράτη» με το «Εθνικό Θέατρο». Η γνωστή ηθοποιός θα ζωντανέψει την Αριστοφανική ηρωίδα έχοντας στο πλευρό της τους: Στεφανία Γουλιώτη, Νίκος Ψαρράς, Βίκυ Βολιώτη, Γιάννης Κότσιφας, Αγορίτσα Οικονόμου, Στέλιος Ιακωβίδης κ.α.

Η «Λυσιστράτη» είναι η δεύτερη παραγωγή της κρατικής σκηνής και μάλιστα, θα την σκηνοθετήσει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Η εν λόγω παράσταση θα παιχτεί μετά τις 15 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου!

Οι πρόβες για την Αριστοφανική κωμωδία ξεκίνησαν και η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα φωτογράφισε την μητέρα της την ώρα που πήγαινε σε αυτές.

«Πρώτη πρόβα Λυσιστράτης. Κάτι σαν πρώτη ημέρα στο σχολείο. Σε αγαπώ. Καλή αρχή», έγραψε σα σχόλιο η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βίκυ Σταυροπούλου επίδαυρος