Τέρμα τα ψέμματα! Αυτή είναι η ηλικία της Zωζώς Σαπουντζάκη - Θα πάθετε πλάκα

Πόσο είναι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Τέρμα τα ψέμματα! Αυτή είναι η ηλικία της Zωζώς Σαπουντζάκη - Θα πάθετε πλάκα

Τέρμα τα ψέμματα, με την ηλικία της Ζωζώς Σαπουντζάκη. Η σπουδαία σταρ του κινηματογράφου έχει σήμερα γενέθλια και έγινε γνωστή όλη η αλήθεια. Όσο και αν είναι πάντως η ίδια είναι σίγουρα ακόμα μέσα στο κέφι και την ενέργεια.

Η μεγάλη σταρ του ελληνικού σινεμά έχει γενέθλια και Η Finos Film αποκάλυψε την ηλικία της.

Σε ανάρτηση στο Instagram, η Finos αναφέρει σε τόνο εορταστικό: "Το φαινόμενο «Ζωζώ» κλείνει σήμερα τα 87 έτη και εμείς υποκλινόμαστε στην αγάπη της για ζωή. Χρόνια πολλά Ζωζώ μας!".

Η βασίλισσα της νύχτας είχε ερωτηθεί πριν δύο χρόνια για την ηλικία της. Σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων με αφορμή την παράσταση "Αναζητώντας τον Αττίκ", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

"Όταν όμως λες μεγάλωσα ή κουράστηκα τελείωσες... Εγώ ποτέ δεν είπα τίποτε. Αν με ρωτήσετε δεν ξέρω πόσων χρονών είμαι. Δεν ξέρω τι λένε, δεν μ΄ ενδιαφέρει. Εγώ βγάζω αυτό που έχω μέσα μου. Κι όσον αφορά το ερώτημά σας φυσικά συνεχίζω και γυμνάζομαι. Επίσης αγαπώ τη θάλασσα η οποία με αναζωογονεί. Ο αέρας, το οξυγόνο μου κάνουν πολύ καλό". Πριν λίγο καιρό ράγισε καρδιές με τα λόγια της για τον Κώστα Βουτσά. Δείτε εδώ

Ποια είναι η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Η Ζωζώ (Ζωή) Σαπουντζάκη (Θεσσαλονίκη, 27 Μαιου 1933) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και show woman.

Ο πατέρας της, Σωκράτης Σαπουντζάκης καταγόταν από την Κωνσταντινούπολη ενώ η μητέρα της από την Σμύρνη. Γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα της χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Το σπίτι τους βρισκόταν στην οδό Τσιμισκή 61, απέναντι από τον κινηματογράφο «Τιτάνια» Ξεκίνησε τη θεατρική της καριέρα από την ηλικία των 7 ετών με την ηθογραφία του Ελευθεριάδη Το Αγρίμι μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της, Βάσω στο «Θέατρο του Λευκού Πύργου».

Οι δυο τους υπήρξαν θεατρικό δίδυμο, αποκαλώντας τους εαυτούς τους «το κουκί και το ρεβίθι». Η Βάσω σταμάτησε νωρίς από το θέατρο γιατί παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια, η Ζωζώ συνέχισε από 'κει και ύστερα μια θεατρική και κινηματογραφική καριέρα. Γείτονας της ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης, οποίος, μάλιστα, ήταν αυτός που της έμαθε να χορεύει. Ύστερα γνώρισε τον Κριστιάνο στο καμπαρέ «Αρζεντίνα» όπου τις έμαθε κλακέτες.

Δείτε την ανάρτηση: