Μόλις «έσκασε» ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Μένει ή φεύγει από το κανάλι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μόλις «έσκασε» ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Μόλις «έσκασε» ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου. Το κανάλι πριν από λίγο έκανε γνωστή την είδηση αν ο δημοσιογράφος θα συνεχίσει ή όχι από την νέα σεζόν στην ίδια τηλεοπτική στεγή.

Ανανεώνεται η συνεργασία του Νίκου Χατζηνικολάου με τον ΑΝΤ1 και ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Ο ΑΝΤ1, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος, που έχει βάλει με επιτυχία την προσωπική του σφραγίδα στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, θα είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και για τα επόμενα δύο χρόνια. Πριν λίγο καιρό ο δημοσιογράφος βούρκωσε on air. Τι συνέβη;

Με το κύρος, την αξιοπιστία και την πολυετή εμπειρία του, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεχίσει να προσφέρει έγκυρη ενημέρωση μέσα από την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»."

Έκτακτη ανακοίνωση από τον ANT1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Πριν από λίγη ώρα «έσκασε» μία έκτακτη ανακοίνωση από τον ANT1, η οποία αφορά την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» και το νέο επεισόδιο που πρόκειται να δούμε, με έναν πολύ εκλεκτό καλεσμένο από τον χώρο της μουσικής.

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου, στις 24:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο σπουδαίος συνθέτης μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη ζωή στην Κύπρο, τις μεγάλες επιτυχίες και τη συνεργασία του με τους κορυφαίους ερμηνευτές της μουσικής μας σκηνής.

Αξίζει να σημειωθεί πως καλεσμένος στην εκπομπή την προηγούμενη εβδομάδα, υπήρξε ο Μάρκος Σεφερλής με την σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά και για πρώτη φορά ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα! Δείτε εδώ την ανακοίνωση του ζευγαριού

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου

Μείνετε συντονισμένοι!