Έσκασε η ανακοίνωση - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha

Τι αναφέρει το κανάλι

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Έσκασε η ανακοίνωση - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha

Έσκασε η ανακοίνωση του Alpha για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το κανάλι μόλις έκανε γνωστή την είδηση πως το μοντέλο θα ανήκει στο δυναμικό του από την νέα τηλεοπτική σεζόν που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Μπορεί να είχε γίνει γνωστό αλλά πλέον είναι επίσημο. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha και το απόγευμα της Τετάρτης έφθασε και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Μια ανακοίνωση πραγματικά πρωτότυπη χωρίς λόγια, αλλά το μόνο που υπήρχε ήταν μια φωτογραφία της χαμογελαστής Ηλιάνας να κρατά ένα χαρτόνι που γράφει «The time hΑs Come» με το Α να είναι το λογότυπο του Alpha!

Το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε καλύτερα στο GNTM, είναι πλέον στον Alpha και αυτό που μένει είναι να μάθουμε το consept της εκπομπής αλλά και την ώρα μετάδοσης. Δείτε εδώ και την φωτογραφία που ανέβασε και έχει γίνει viral.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Alpha

Ποιο ΣΚΑΙ; Έκλεισε με τον ALPHA η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ποιο ΣΚΑΙ; Όπως μετέφερε τόσο το Πρωινό, όσο και το Ευτυχείτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκλεισε με τον ALPHA και όχι με τον σταθμό του Φαλήρου, όπως αρχικά λεγόταν. Ενώ αποκαλύφθηκε και ο λόγος που τελικά στράφηκε προς άλλο κανάλι.

Μετά την αποχώρηση της από το GNTM, αλλά και γενικά από το STAR ψάχνει νέα τηλεοπτική στέγη για τη νέα σεζόν. Παρόλο που το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει και πρόκειται να είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ. Αφού, θα δούμε και αγόρια και κορίτσια και έχουμε το trailer.

Σύμφωνα λοιπόν με τις δυο εκπομπές η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκλεισε με το κανάλι του ALPHA και ακόμη βρίσκεται σε συζητήσεις για το πρόγραμμα που θα συμμετέχει. Μπορεί να λεγόταν αρχικά πως θα βρίσκεται στους κριτές του show «The masked singer», ωστόσο τώρα λέγεται πως θα είναι κεντρική παρουσιάστρια σε αγαπημένο πρόγραμμα.

Όπως ανέφερε στον αέρα του Πρωινού η Φαίη Σκορδά υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του Bachelor του νέου show που ξεκινάει στο κανάλι.