Masterchef: H απίστευτη ατάκα του Διονύση για τον Δημήτρη και την Μαρία

“Η Μαρία και ο Δημήτρης είναι όλη μέρα κολλημένοι και τώρα…”

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Masterchef: H απίστευτη ατάκα του Διονύση για τον Δημήτρη και την Μαρία

Μια απίστευτη ατάκα είπε ο Διονύσης στο MasterChef για τον Δημήτρη και την Μαρία. Τι είδε ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής και δεν του άρεσε με αποτέλεσμα να το σχολιάσει μπροστά στις κάμερες του ριάλιτι μαγειρικής.

Πέμπτη ημέρα του silver award και ημέρα του μεγάλου τελικού η σημερινή. Έτσι το ζευγάρι, η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος, διαγωνίζονται για 10.000 ευρώ και για μια βαλίτσα με μαχαίρια.

Ωστόσο στον Διονύση έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο Δημήτρης και η Μαρία πριν αρχίσουν την μαγειρική δεν έδωσαν μεταξύ τους ένα φιλί ούτε είπε ο ένας στον άλλον καλή τύχη.

“Δεν είδα πολύ φιλί, δεν είδα καλή τύχη. Δεν ξέρω, το ήθελα αυτό και δεν το λέω για πλάκα. Όλη μέρα είναι κολλημένοι... στο λεωφορείο, πας να κάτσεις κάπου και σου λένε σήκω να κάτσουμε μαζί. Τρώνε μαζί, πίνουνε μαζί και τώρα το παίζουν οι αδιάφοροι. Δεν μου άρεσε.” Ωστόσο αν δεν έχετε δει τον Σωτήρη Κοντιζά ξανθό πρέπει να τον δείτε. Θα κλάψετε από τα γέλια.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Η αποκάλυψη του Μπέλλου - Τι θα κάνει η Μαρία τα λεφτά του Silver award

Μια αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος για το τι θα κάνει η Μαρία τα λεφτά του Silver Award του MasterChef αν το κερδίσει. Ο ίδιος αποκάλυψε τα σχέδια που έχει η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής και σύντροφος του.

Η ώρα του Τελικού έχει φτάσει. Ο εξώστης είναι έτοιμος να επέμβει, όπου χρειαστεί αλλά και έτοιμος να γίνει μάρτυρας σε μία μάχη, που εύκολα θα τη χαρακτήριζε κάποιος «η μάχη των φύλων».

Η Μαρία, νικήτρια από την πρώτη κιόλας ημέρα του Silver Award, από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, έχει απέναντί της τον Δημήτρη, από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Τα πράγματα, όπως φαίνονται για το ζευγάρι του τελικού -και όχι μόνο- θα είναι αρκετά δύσκολα, αφού έφτασαν να διεκδικούν μαζί τον τίτλο του νικητή του Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μπέλλου για το τι θα κάνει η Μαρία τα λεφτά του Silver award

Η Silver Week φαντάζει σαν “picture in picture”, αφού αποτελεί ένα αρκετά έντονο διαγωνιστικό κομμάτι του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού στην ελληνική τηλεόραση. Το MasterChef 4 δε θα απογοητεύσει ούτε αυτή τη φορά, αφού το πιάτο που καλούνται να αντιγράψουν πιστά οι δύο διαγωνιζόμενοι, είναι ένα δημιούργημα των τριών καλεσμένων chef, Δήμου Μπαλόπουλου, Χάρη Αντωνόπουλου και Νίκου Θωμά.

Άλλωστε έχει τονιστεί πολλές φορές ότι τίποτα δεν χαρίζεται σε αυτόν τον διαγωνισμό – μόνο κερδίζεται!

Όπως έκανε γνωστό ο Δημήτρης αν η Μαρία κερδίσει θέλει να κάνει ένα ταξίδι στο Ντουμπάι. Όχι μόνη της όμως, αλλά παρέα με εκείνον φυσικά. Ο ίδιος θέλησε να πειράξει με τα σχόλια του την σύντροφο του. Ωστόσο εκτός από αυτό το ζευγάρι και η Κατερίνα που ήταν στο ριάλιτι μαγειρικής έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε: