Χαμός στο MasterChef: «Δημήτρη χωρίζουμε»

Απίστευτο σκηνικό

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Χαμός στο MasterChef: «Δημήτρη χωρίζουμε»

Χαμός έγινε στο MasterChef, αφού η Μαρία είπε στον Δημήτρη «χωρίζουμε». Το ζευγάρι του ριάλιτι μαγειρικής είχε έναν μικρό καυγά, ωστόσο τώρα είναι μια χαρά και τα ξαναβρήκαν, αφού δεν ήταν κάτι σημαντικό.

Έξαλλη έγινε η Μαρία Μπέη όταν τελείωνε ο χρόνος της δοκιμασίας του μεγάλου τελικού για το Silver Award με τον αγαπημένο της Δημήτρη Μπέλλο.

Όλα συνέβησαν στο τέλος, ουσιαστικά της δοκιμασίας των δύο παικτών. Ο λόγος ήταν η έντονη ενόχληση της Μαρίας την ώρα που την πλησίασε ο Δημήτρης ενώ εκείνη καιγόταν να ολοκληρώσει το στήσιμο του πιάτου της.

"Θες βοήθεια;" τη ρώτησε ο Δημήτρης ο οποίος είχε τελειώσει τα πιάτα του και ήταν έτοιμος να παρουσιάσει το πιάτο του. Δείτε ωστόσο και γιατί η Μαρία έβαλε τα κλάματα

Η Μαρία είδε την προσέγγιση του Δημήτρη πολύ αρνητικά καθώς όπως είπε αργότερα στην κάμερα της εκπομπής, δεν είναι φυσιολογικό να το κάνεις αυτό.

Βέβαια, όταν ο χρόνος έληξε, ο Μπέλλος έτρεξε και την αγκάλιασε και τη φίλησε. Ωστόσο λίγο αργότερα έκανε πλάκα και του είπε στην κάμερα «χωρίζουμε».

Δείτε το βίντεο:

Masterchef: H απίστευτη ατάκα του Διονύση για τον Δημήτρη και την Μαρία

Μια απίστευτη ατάκα είπε ο Διονύσης στο MasterChef για τον Δημήτρη και την Μαρία. Τι είδε ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής και δεν του άρεσε με αποτέλεσμα να το σχολιάσει μπροστά στις κάμερες του ριάλιτι μαγειρικής.

Πέμπτη ημέρα του silver award και ημέρα του μεγάλου τελικού η σημερινή. Έτσι το ζευγάρι, η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος, διαγωνίζονται για 10.000 ευρώ και για μια βαλίτσα με μαχαίρια.

Ωστόσο στον Διονύση έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο Δημήτρης και η Μαρία πριν αρχίσουν την μαγειρική δεν έδωσαν μεταξύ τους ένα φιλί ούτε είπε ο ένας στον άλλον καλή τύχη.

“Δεν είδα πολύ φιλί, δεν είδα καλή τύχη. Δεν ξέρω, το ήθελα αυτό και δεν το λέω για πλάκα. Όλη μέρα είναι κολλημένοι... στο λεωφορείο, πας να κάτσεις κάπου και σου λένε σήκω να κάτσουμε μαζί. Τρώνε μαζί, πίνουνε μαζί και τώρα το παίζουν οι αδιάφοροι. Δεν μου άρεσε.” Ωστόσο αν δεν έχετε δει τον Σωτήρη Κοντιζά ξανθό πρέπει να τον δείτε. Θα κλάψετε από τα γέλια.

Δείτε το βίντεο: