Γιάννης Μαρακάκης: Λιώσαμε! Μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την κόρη του

Δείτε την ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γιάννης Μαρακάκης: Λιώσαμε! Μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την κόρη του

Λιώσαμε με τον Γιάννη Μαρακάκη που μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την κόρη του. Ο δικηγόρος και η Νίκη Θωμοπούλου στις 16 Μαρτίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς και από τότε η ζωή τους έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Η Νίκη Θωμοπούλου ως λάτρης των social media μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, πράγματα από την καθημερινότητά της στο Instagram.

Πρόσφατα η ίδια με αφορμή ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Γιάννη Μαρακάκηςμε την κόρη τους.

Χαρακτηριστικό είναι, πως αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Γιάννη Μαρακάκη σε φωτογραφία με την κόρη του, σας έχουμε εδώ και εικόνες από μια άλλη βόλτα που είχε κάνει. Έχει σωματάρα!

Μάλιστα, η αγαπημένη του γνωστού δικηγόρου αποκάλυψε ταυτόχρονα στους followers της, ότι η μικρή της μοιάζει πιο πολύ σε εκείνον.

Δείτε την ανάρτηση:

 Γιάννης Μαρακάκης κόρη

Νίκη Θωμοπούλου: H νέα τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του Γιάννη Μαρακάκη με την κόρη της

H νέα τρυφερή ανάρτηση της Νίκης Θωμοπούλου με την κόρη της. Η ίδια διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και δεν χορταίνει να περνάει στιγμές μαζί με την μικρούλα της που είναι μόλις δυο μηνών.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της διανύει η Νίκη Θωμοπούλου εδώ και περίπου δύο μήνες, καθώς ο ερχομός της κόρης της συμπλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία. Η όμορφη σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη δεν αποχωρίζεται τη μικρή της από την αγκαλιά της ούτε στιγμή!

Η ίδια είναι full time καθώς είναι αχώριστες. Η Νίκη Θωμοπούλου την παίρνει παντού μαζί της και με αφορμή τις ηλιόλουστες και ζεστές ημέρες τα δύο κορίτσια άφησαν το σπίτι τους και βρέθηκαν στο beach bar που διαθέτει ο γνωστός δικηγόρος στα νότια προάστια.

Μαμά και κόρη απόλαυσαν τη βόλτα τους με την Νίκη Θωμοπούλου να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της μια τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει.

Νίκη Θωμοπούλου κόρη