Αποκάλυψη στο Happy Day: "Οι σχέσεις του Γιώργου Λιάγκα με τον ΣΚΑΙ δεν..."

Τι πραγματικά συνέβαινε και δεν γνώριζε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη στο Happy Day:

Το πρωί της Πέμπτης στην συχνότητα του ALPHA και την εκπομπή Happy Day αποκαλύφθηκαν όλες οι εξελίξεις για το συμβόλαιο που έχει ο Γιώργος Λιάγκας στον ΣΚΑΙ αλλά και για το αν θα μείνει εκτός ή όχι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Επίσης, έγινε αναφορά και στις δύσκολες σχέσεις που υπήρξαν μεταξύ των δυο αυτών πλευρών.

Συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως στο συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα αναγράφεται άλλος ένας χρόνος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ που, όμως, ακόμα δεν είναι γνωστό πως θα αξιοποιηθεί.

Η αποκάλυψη για τις σχέσεις του Γιώργου Λιάγκα με το ΣΚΑΙ

Γιώργος Λιάγκας ΣΚΑΙ συμβόλαιο

"Φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω κορωνοϊού και για τον Γιώργο Λιάγκα έγινε αυτό που έγινε με το θέμα της φοιτήτριας και τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε εκείνος. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει υπογράψει συμβόλαιο ένα συν ένα χρόνο με το κανάλι. Τι πρόκειται, λοιπόν, να γίνει; Ο Γιώργος Λιάγκας ψάχνει συνεργάτες, ρεπόρτερ άτομα γενικά για να βρεθούν δίπλα του. Ψάχνει όλα τα ενδεχόμενα. Κατά την διάρκεια του κορωνοϊού είχε ο ίδιος θέση εαυτόν στην διαθεσιμότητα του καναλιού για να μπει και στο ενημερωτικό κομμάτι, είναι ανοιχτός σε πάρα πολλά πράγματα. Οι σχέσεις του με τον ΣΚΑΙ δεν ήταν εύκολες, δηλαδή ο Γιώργος Λιάγκας νομίζω δεν είχε την ανταπόκριση που ήθελε από το κανάλι γιατί ο ΣΚΑΙ δύσκολα αποδέχεται ξένα σώματα.", είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε εδώ τι συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο πλατό του Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα! Κόντεψαν να πλακωθούν όλοι μεταξύ τους

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο