Μαρία Μπακοδήμου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και ο γάμος - «Συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο»

Τα είπε όλα στον Αρναούτογλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και ο γάμος - «Συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου χθες το βράδυ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για το γάμο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή μου! Δεν συνδέεται πάντα με έναν άλλον άνθρωπο αυτό»

Ενώ προσπάθησε, όσο μπορούσε να αποφύγει τις ερωτήσεις του παρουσιαστή. Ωστόσο, η Μαρία Μπακοδήμου συμπλήρωσε με χαμόγελο για τις σχέσεις της «όταν με ρωτούν για τις σχέσεις μου, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα γιατί είναι το αδύνατο μου σημείο. Με τις σχέσεις δεν τα πάω καλά! Οι μεγαλύτερες μου σχέσεις, δηλαδή, κράτησαν τέσσερα χρόνια».

«Δεν είμαι γαμοφοβική αλλά δεν είμαι και γαμοεπιτυχημένη, γιατί ο γάμος θέλει και μια υποστήριξη και είναι δύσκολη διαδικασία» αποκάλυψε, με χιούμορ, η γνωστή παρουσιάστρια.

Τι συμβαίνει ωστόσο με τα επαγγελματικά της Μαρίας Μπακοδήμου; Έχουμε αναλυτικό αποκλειστικό ρεπορτάζ «βόμβα». Τι αποφασίστηκε;

Μαρία Μπακοδήμου Τhe 2 nigh show γάμος

Η φάρσα στον Γιώργο Λιάνο μετά την αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και το γάμο

Η Μαρία Μπακοδήμου, υποδύθηκε μια κυρία που οργανώνει ένα πάρτι μόνο για γυναίκες και στην εκδήλωση θέλει τόσο τον Γιώργο Λιανό, όσο και τον Γιάννη Βαρδή. Όμως υπήρξε ένας όρος.... του ζήτησε να κάνει ένα μίνι στριπτίζ στο πάρτι. Ο Γιώργος Λιανός ωστόσο, δεν «μάσησε» και συνέχισε την κουβέντα λέγοντας επικές ατάκες.

Εκτός αυτών, η Μαρία Μπακοδήμου, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, τι της είπε η μητέρα της για το αβυσσαλέο ντεκολτέ σε ένα από τα γυρίσματα του «Just the 2 of us». Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε της είπε για τα σχόλια που γράφτηκαν, με την μαμά της να απαντάει «Ήθελα να στο πω και εγώ». Όπως ήταν λογικό η ίδια, αλλά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε ωστόσο εδώ, την φωτογραφία της παρουσιάστριας με το αποκαλυπτικό της... μπούστο.