Βάσω Λασκαράκη: Η αντίδραση της όταν την ρώτησαν για την εκπομπή στον ALPHA

Δείτε πως απέφυγε να απαντήσει ευθέως

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Η αντίδραση της όταν την ρώτησαν για την εκπομπή στον ALPHA

Η κάμερα της εκπομπής του Happy Day «τσάκωσε» την Βάσω Λασκαράκη στα γυρίσματα της σειράς «Έρωτας Μετά». Μεταξύ άλλων ερωτήσεων που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο, έχουμε στο παρακάτω βίντεο και την αντίδραση της μετά την αναφορά για την εκπομπή που λέγεται πως θα αναλάβει στον ALPHA.

Όπως γράφουν διάφορα δημοσιεύματα και αναφέρουν ρεπορτάζ τηλεοπτικών εκπομπών, η ηθοποιός θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού. Ωστόσο, μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ ούτε η ίδια έχει αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα.

Σήμερα ωστόσο, έδωσε μια αινιγματική απάντηση στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day. Αρχικά, η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στα τελευταία επεισόδια της σειρά «Έρωτας Μετά», τα οποία θα είναι ανατρεπτικά. Μάλιστα, έχουν και ένα αποκλειστικό «βόμβα».

Βάσω Λασκαράκη εκπομπή ALPHA

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν φέτος το καλοκαίρι θα ξεκουραστεί ή θα δουλέψει, με την ίδια να απαντάει πως θα ήθελε να πάει διακοπές και να ξεκουραστεί, ωστόσο, δεν ξέρει αν θα προλάβει.

Η αποκάλυψη του Άρη Καβατζίκη για τον μισθό της Βάσως Λασκαράκη στον ALPHA

Ο Άρης Καβατζίκης έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» για την Βάσω Λασκαράκη και τον μισθό της από τον ALPHA για την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει στο κανάλι την θερινή περίοδο. Είναι σίγουρο το νέο της επαγγελματικό βήμα και επιβεβαιώθηκε μέσα από το Πρωινό.

Συγκεκριμένα, είχε το πιο σημαντικό ραντεβού με τους ιθύνοντες του σταθμού η ηθοποιός, προκειμένου να πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη, αφού η ξανθιά παρουσιάστρια τον Ιούλιο θα τους κουνήσει το μαντήλι.

Ο Άρης Καβατζίκης λοιπόν αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού ότι η Βάσω Λασκαράκη, είχε μια συνάντηση για το μεσημεριανό μαγκαζίνο. Συζήτησαν περαιτέρω λεπτομέρειες για το συμβόλαιό της αλλά και για τις οικονομικές απολαβές της.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος, υπογράμμισε ότι πριν πάρει την απόφαση η ηθοποιός να κάνει την μεσημεριανή εκπομπή την είχε προσεγγίσει και ο ΣΚΑΙ . Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες έκανε μια αποκάλυψη που σκάει σαν «βόμβα». Δείτε τι συνέβη.