Ράγισε καρδιές η Δανάη Μπάρκα για τον θάνατο που την "τσάκισε" - «Σαν τώρα ακριβώς»

Συγκίνησε η φωτογραφία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Δανάη Μπάρκα για τον θάνατο που την

Η Δανάη Μπάρκα ράγισε καρδιές με το μήνυμα της για τον θάνατο που την "τσάκισε" ψυχολογικά πριν από πέντε χρόνια. Η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους θα σας συγκινήσει.

Η ηθοποιός είχε τεράστια αδυναμία στον παππού της, όπως έχει και στην γιαγιά της. Ωστόσο, τον παππού της δεν τον ξεχνάει ούτε λεπτό ακόμη και μετά από τόσα χρόνια.

Πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση που μας συγκίνησε για την απώλεια του.

Μοιράστηκε μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της:

«Σαν σήμερα, σαν τώρα ακριβώς… 5 χρόνια… Παππού μου, ακόμα και τώρα που δεν είσαι εδώ μόνο χαμόγελα και ευτυχία φέρνεις που υπήρξες. Σε αγαπάω. Η ποντίκω σου». Ωστόσο, ράγισε καρδιές και πριν από λίγες ημέρες με ένα κείμενο που θα σας... σηκώσει την τρίχια.

Δανάη Μπάρκα θάνατος παππού

Καρδιές ράγισε η εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα και στην κηδεία της Κικής Δημουλά

H κηδεία της σπουδαίας Κικής Δημουλά, πριν λίγους μήνες και πλήθος κόσμου ήταν εκεί. Ανάμεσα τους ήταν και η Βίκυ Σταυροπούλου με την Δανάη Μπάρκα, η οποίες διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μαζί της και ήταν συντετριμμένες.

Η διάσημη ποιήτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπέστη έμφραγμα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και ανακοινώθηκε ο θάνατός της, βυθίζοντας τους δικούς της και τους θαυμαστές της σε πένθος.

Η Βίκυ Σταυροπούλου γνώριζε προσωπικά την ποιήτρια και της έδενε μια στενή φιλία. Το ίδιο και η κόρη της Δανάη Μπάρκα. Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν στο αντίο της σπουδαίας ποιήτριας μην μπορώντας να κρύψουν την στεναχώρια τους.

Μαζί τους στην κηδεία της Κικής Δημουλά ήταν και ο επίσης ηθοποιός και φίλος τους, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Δείτε εδώ και την απάντηση της Δανάης Μπάρκα, για το αν θα κληρονομήσει τα ποιήματα της Κικής Δημουλά

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δανάη Μπάρκα

Κική Δημουλά κηδεία