Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Δανάης Μπάρκα - "Υπό τις σημερινές συνθήκες πονάω..."

Το συγκλονιστικό μήνυμα που συγκινεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Δανάης Μπάρκα -

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Δανάης Μπάρκα στο τελευταίο της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μέσα σε όλα η ίδια ανέφερε, "Υπό τις σημερινές συνθήκες πονάω. Μου λείπει. Γιορτάζω μεν-γιατί υπήρξε. Αλλά υποφέρω που δεν υπάρχει."

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά διαφορετική για την Δανάη Μπάρκα, καθώς ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο που δεν βρίσκεται πια στη ζωή θα είχε σήμερα γενέθλια.

Και αυτό είναι ο παππούς της, τον οποίο και η ίδια λάτρευε, ο οποίος έφυγε από την ζωή και η ίδια θέλησε να του στείλει ένα μήνυμα συγκινώντας με τα λόγια της.

Το μήνυμα της Δανάης Μπάρκα που ραγίζει καρδιές

"Σήμερα είναι η μέρα. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο παππούς Ανδρέας. Όσοι με ακολουθείτε καιρό ξέρετε τι σημαίνει για μένα.Όσοι είστε νέοι στην παρέα μας,σας λέω εν τάχει ότι ο παππούς μου είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Σήμερα θα είχε γενέθλια.Υπό άλλες συνθήκες θα σβήναμε τούρτα,θα μου έλεγε ότι είμαι «η ποντικω της καρδιάς του και το πιο όμορφο κορίτσι που υπάρχει» και θα λεγαμε ιστοριες από παλιά.Υπό άλλες συνθήκες θα ήμουν ο πιο χαρούμενος ανθρωπος του κόσμου γιατί θα περνούσα όλη την ημέρα μαζι τους-με γιαγιά και παππού(όπως στο βίντεο).Υπό τις σημερινές συνθήκες πονάω. Μου λείπει. Γιορτάζω μεν-γιατί υπήρξε.

Αλλά υποφέρω που δεν υπάρχει.Ο παππούσΑνδρέας έλεγε πάντα «να αγαπάς τους ανθρώπους ποντικω μου» έτσι θα κάνω κι εγώ.Θα τον κρατάω με την αγάπη μου ζωντανό.Θυμάμαι σαν τώρα όσο ήμασταν στο νοσοκομείο να μου λέει «Ποντίκω μου,στο δίπλα δωμάτιο η κυρία Ειρήνη θέλει να κάνει μπάνιο και η νοσοκόμα δεν πρόλαβε-πηγαίνει βοήθησε την» κι έτρεχα να το κάνω για να του το πω και να χαρεί.Ας γυρνούσε ο χρόνος πίσω -1.436 μέρες,να του δώσω άλλη μια γερή αγκαλιά,να μυρίσω το κούτελο του(πάντα εκεί τον φιλούσα για καληνύχτα),να ακούσω απ την φωνούλα του να λέει «ποντικω μου να προσεχείς σ αγαπαω goodbye» και τίποτα άλλο..

Δε πειράζει,θα κλείνω τα μάτια μου και θα το σκεφτομαι σα να βλέπω ταινία-θα σκηνοθετώ την σκηνή,θα κάνω μόνη μου ήχο,μουσική,φως και κάθε μέρα θα τον καλημερίζω και θα τον καληνυχτίζω.
Παππού μου όπου και να έχει πάει το σώμα σου,εσυ είσαι εδώ.
Γύρω μου,μέσα στο μυαλό μου,στις φωτογραφίες μας,σε όλα.Παντού-σε κάθε ταξίδι,σε κάθε καμαρίνι,σε κάθε ιστορία είσαι κι εσυ. Θα μιλάω μέχρι να πεθανω για σένα για να ακούνε όλοι τι σημαίνει «παππούς» και τι σημαίνει «αγαπάω». Μου λείπεις τόσο...

Υ.Γ: τους δικούς μας ανθρώπους,αυτούς που για να μας μεγαλώσουν,για να περπατήσουμε,για να φάμε μόνοι μας,για να μάθουμε την τουαλέτα,για να λεμε «ευχαριστώ»-«παρακαλώ» έφαγαν χρόνια και ώρες απ τη ζωή τους,οφείλουμε να τους αγαπάμε και να μην τους ξεχνάμε όταν μας χρειάζονται. Δώστε σήμερα ένα φιλί στην γιαγιάς και στον παππού σας ή ένα τηλέφωνο να τους πείτε «σ αγαπω»". Δείτε ωστόσο και ένα πιο χαρμόσυνο ποστ με φωτογραφίες που ανέβασε με την μητέρα της και έριξε το Instagram.