Ξεθάφτηκαν φωτογραφίες της Δούκισσσας Νομικού από το παρελθόν - Εσείς βλέπετε διαφορές;

Θα μείνετε... παγωτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεθάφτηκαν φωτογραφίες της Δούκισσσας Νομικού από το παρελθόν - Εσείς βλέπετε διαφορές;

Από το παρελθόν της Δούκισσας Νομικού ξεθάφτηκαν μερικές φωτογραφίες, που σίγουρα ούτε η ίδια πρέπει να θυμάται. Ακόμη και τότε το μακρινό 2006 το μοντέλο - παρουσιάστρια ήταν άκρως εντυπωσιακή. Εσείς ωστόσο, βλέπετε διαφορές στο πρόσωπο της;

Μπορεί πλέον η Δούκισσα Νομικού να έχει επιλέξει να απέχει από το χώρο της τηλεόρασης, αφού προτίμησε να αφιερώσει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στην οικογένεια της, ωστόσο παραμένει στην επικαιρότητα, αφού είναι ένα πρόσωπο που αγαπάει πολύ ο κόσμος.

Ωστόσο, πριν κάποια χρόνια όταν ακόμη βρισκόταν στην παρουσίαση, ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, καθώς έκανε απίστευτα νούμερα στην τηλεθέαση. Για πρώτη φορά την είδαμε στην τηλεόραση στην εκπομπή του Mega «Όμορφος κόσμος το πρωί». Στο πλευρό της βρισκόταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Νίκος Παπαδάκης και η Μαρία Αραμπατζή.

Ωστόσο, πολύ κοντά η Δούκισσα Νομικού ήταν με την Κατερίνα Καινούργιου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που εκείνη την εποχή του 2006 τις είχε απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός σε διάφορες εξόδους τους. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από εκείνη την εποχή.

Όπως θα δείτε ακόμη και τότε το μοντέλο - παρουσιάστρια ήταν κούκλα! Ωστόσο, σε σχέση με το σήμερα βλέπετε καμία διαφορά στο πρόσωπο της;

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού που ξεθάφτηκαν από το παρελθόν

φωτογραφία παλιά Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού φωτογραφία παρελθόν

Να σημειώσουμε πως, πριν από περίπου τρία χρόνια η Δούκισσα Νομικού ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, σε μια όμορφη και ρομαντική τελετή στη Μύκονο. Δημοσιεύθηκε μάλιστα, για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό μια φωτογραφία από την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους.

Λίγα λόγια για την Δούκισσα Νομικού και τα τελευταία της χρόνια στην τηλεόραση

Τον Ιανουάριο του 2012, στον ΑΝΤ1 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Laugh Attack με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη ενώ τη σεζόν 2012-2013, βρίσκονταν για πρώτη φορά στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη, ως συμπαρουσιάστρια, στη σατιρική εκπομπή Όλα. Η συνεργασία τους συνεχίστηκε για ακόμη πέντε σεζόν, στις εκπομπές Όλα μπάχαλο φέτος (2013-2014), Όλα Μπιπ (2014-2015), Όλα πρώτη φορά (2015-2016) και Όλα Ξεκόλλα (2016-2017). Παράλληλα, από το 2013 μέχρι το 2015 ανέλαβε την παρουσίαση της ελληνικής εκδοχής του show Dancing with the Stars. Τον Οκτώβριο του 2015, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή Joy αλλά αποχώρησε στα μισά της σεζόν (αρχές 2016) λόγω προβλημάτων με την παραγωγή. Την άνοιξη του 2017 παρουσίασε το talent show So You Think You Can Dance. Τον Απρίλιο του 2019 και έπειτα από δύο χρόνια τηλεοπτικής αποχής, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1.