Ρούλα Κορομηλά: Αδιανόητη αποκάλυψη για το γάμο της με τον Μιχαλόπουλο - «Φαινόταν από τότε ότι...»

Η δήλωση που θα συζητηθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρούλα Κορομηλά: Αδιανόητη αποκάλυψη για το γάμο της με τον Μιχαλόπουλο - «Φαινόταν από τότε ότι...»

Μια αδιανόητη αποκάλυψη έγινε για την Ρούλα Κορομηλά και το γάμο της με τον αγαπημένο ηθοποιό, Πάνο Μιχαλόπουλο. Το πρόσωπο που αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, όπως είπε είχε πάει στην τελετή.

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», παραχώρησε συνέντευξη η Βάσια Τριφύλλη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα θέμα που έχει πολυσυζητηθεί το τελευταίο διάστημα. Αυτό, της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση. Αλλά και στην Ρούλα Κορομηλά.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τα πιο έξυπνα πλάσματα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και οφείλω να ομολογήσω χωρίς καμία σεμνότητα, ότι έχω γνωρίσει πολλά. Της βγάζω το καπέλο και για την καριέρα που κατάφερε να κάνει από το τίποτα και για το γεγονός ότι αποφάσισε να φύγει πάνω στο πικ. Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μεγαλύτερη καριέρα από την Ρούλα Κορομηλά.

Ρούλα Κορομηλά γάμος αποκάλυψη

Μου αρέσει περισσότερο σαν προσωπικότητα σε σύγκριση με την Ρούλα. Δεν μου φαινόταν τόσο σημαντικό να κάνεις ένα show και να προσπαθήσεις να τραγουδήσεις, μου είχαν συμβεί αυτά, ήταν γνωστά. Δεν υπήρχε ποτέ σχέση μεταξύ μας. Είχα πάει μαζί με τον Στάθη Ψάλτη στον γάμο της Ρούλας Κορομηλά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Φαινόταν από τον γάμο ότι θα τον παρακάμψει. Η Ρούλα Κορομηλά δεν είναι αναντικατάστατη, αλλά έκανε ωραίο θόρυβο», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.

Ωστόσο, δείτε ένα σπάνιο βίντεο από την εποχή που η Ρούλα Κορομηλά βρισκόταν στο χώρο της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, δείτε βίντεο από την πρώτη της εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Τι κάνει ωστόσο σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο σύζυγος της Ρούλα Κορομηλά;

Μια πρόσφατη φωτογραφία του αγαπημένου και επιτυχημένου ηθοποιού, Πάνου Μιχαλόπουλου είδε το φως της δημοσιότητας και πάθαμε σοκ, αφού στο πρόσωπο είναι άλλος. Ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά, που τα τελευταία χρόνια παραμένει εκτός τηλεόρασης, έχει πάρει την απόφαση να απέχει και από τα φώτα της showbiz.

Ο 71χρονος σήμερα ηθοποιός, ο οποίος είχε «κάψει» τις καρδιές πολλών Ελληνίδων και μεσουρανούσε την εποχή των ελληνικών ταινιών, μαζί με άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς, τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την απόφαση να κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί οι φήμες να τον ήθελαν να επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας και στο θέατρο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο Πάνος Μιχαλόπουλος πλέον ασχολείται με τις αγροτικές του καλλιέργειες εκτός Αθήνας.

Στην δημοσιότητα ήρθε μια φωτογραφία του και είδαμε πως είναι σήμερα. Μπορεί να έχει αλλάξει στο πρόσωπο λόγω των χρόνων που έχουν περάσει, ωστόσο ακόμη και μετά από τόσα χρόνια παραμένει άκρως γοητευτικός.

Την φωτογραφία του δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook ο παραγωγός του ΣΚΑΙ, Ηλίας Βασίλογλου.

Πάνος Μιχαλόπουλος πρώην σύζυγος Ρούλας Κορομηλά σήμερα