Σίσσυ Χρηστίδου: "Παναγίτσα μου, σταμάτα καλέ" - Τι της συνέβη έξω από το σπίτι της;

Βίντεο ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σίσσυ Χρηστίδου:

Χαμό προκάλεσε η Σίσσυ Χρηστίδου με ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε πριν σχεδόν μια ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Έξω από το σπίτι της άρχισε να φωνάζει στο... χαλάζι που έπεφτε καταρρακτωδώς "Παναγίτσα μου, σταμάτα καλε".

Απίστευτη μπόρα έσκασε στην Αττική λίγη ώρα πριν και την Σίσσυ Χρηστίδου την... πέτυχε την στιγμή που θα έβγαινε από το αυτοκίνητό της για να μπει στο σπίτι της. Όπως αναφέρουν, βέβαια, οι πληροφορίες μας αφού τράβηξε το στόρι της και το πόσταρα στο instagram της μιας και είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media, την έβγαλε για... αρκετή ώρα στο αυτοκίνητο μέχρι να σταματήσει λιγάκι.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου

Ντόρος, να θυμίσουμε, δημιουργήθηκε εδώ και κάποιες μέρες γύρω από το όνομά της αφού η αλλαγή στην εμφάνισή της προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.

Έλα Χαμογελά: Αγνώριστη η Σίσσυ Χρηστίδου - Της έκανε μακρινό η κάμερα και πάθαμε πλάκα

Με ένα φλοράλ κοντό φόρεμα και ψηλά τακούνια υποδέχθηκε τους τηλεθεατές στην εκπομπή της και σίγουρα όλοι έμειναν άφωνοι. Και για να μιλάμε με αποδείξεις, δείτε το παρακάτω βίντεο:

Σε ένα βίντεο της στο Youtube άλλωστε η ίδια αποκάλυψε και την δίαιτα που κάνει και έχασε αρκετά κιλά έχοντας σήμερα αυτό το αποτέλεσμα! Δείτε την εδώ!