Απίστευτες δηλώσεις: "Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να πάει σπίτι της με τον Snik"

Ποιος το είπε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Απίστευτες δηλώσεις:

Απίστευτες δηλώσεις για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. "Να πάει σπίτι της με τον Snik να τεκνοποιήσουν", είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όπως ήταν αναμενόμενο με τα όσα ανέφερε για εκείνη.

Η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και η Μαίρη Αρώνη συνάντησαν τον Νίκο Αποστολόπουλο, ο οποίος σχολίασε όλα όσα γίνονται στην τηλεόραση.

“Σε λίγα μοντέλα έχω εκτίμηση γιατί είναι ακαλλιέργητα. Έχεις δει πολλά μοντέλα να περνούν από αυτά τα ριάλιτι και να κάνουν καριέρα; Ούτε καν ξέρω ποια είναι η Ζενεβιέβ, μου το λες σαν να είναι η Μπριζίτ Μπαρντό. Δεν έχω δει ποτέ MasterChef και GNTM”, είπε ο ίδιος για το GNTM. Δείτε και την επίσημη ανακοίνωση του Alpha για το μοντέλο.

Στη συνέχεια, ο ίδιος σχολίασε, την μεταγραφή της Ηλιανάς Παπαγεωργίου στον Alpha, λέγοντας: “Δεν θέλω καμία εκπομπή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θέλω να πάει σπίτι της με αυτόν τον Σνίφ και να κάνουν παιδάκια”.

Ο Χαμός στο πλατό ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Αφροδίτη Γραμμέλη

undefined

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου οι τόνοι στο πλατό ανέβηκαν. Ο Άρης Καβατζίκης πήρε τον λόγο και είπε « Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό που κάνει. Γιατί να πει στην Ηλιάνα να καθίσει σπίτι της;»

Με την Αφροδίτη Γραμμέλη να λέει σε έντονο ύφος: «Είναι σ3ξιστικό να λες σε μια γυναίκα να μη δουλεύει, να μην κάνει καριέρα και να πηγαίνει σπίτι της να τεκνοποιήσει. Μίλησε πολύ απαξιωτικά για μια κοπέλα που κάνει καριέρα. Δεν βλέπει τηλεόραση, αλλά για όλες τις εκπομπές έχει μια κακιά κουβέντα να πει. Το ένα είναι βαρετό, με το άλλο κάνει εμετό, αλλά για όλα έχει άποψη. Δεν δέχομαι Δημήτρη μου ένας άντρας να λέει να πάω σπίτι να κάνω παιδιά»

«Λαϊκίζεις τώρα», της απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την ίδια να του λέει «Δεν λαϊκίζω Δημήτρη, με συγχωρείς πάρα πολύ και δεν στο επιτρέπω αυτό! Είναι σ3ξιστικό!»