Σοφία Καρβέλα: Θα σας πέσει το σαγόνι με τους κοιλιακούς της κόρης της Άννας Βίσση

Πάθαμε πλάκα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σοφία Καρβέλα: Θα σας πέσει το σαγόνι με τους κοιλιακούς της κόρης της Άννας Βίσση

Θα σας πέσει το σαγόνι με τους κοιλιακούς της κόρης της Άννας Βίσση. Η Σοφία Καρβέλα διαθέτει ένα άψογο κορμί και πραγματικά είναι αξιοθαύμαστο. Αν και μητέρα δυο παιδιών η γυμναστική είναι μέσα στη ζωή της.

Η Σοφία Καρβέλα είναι μια γυναίκα με στυλ, ένα ιδιαίτερο στυλ το οποίο υποστηρίζει χρόνια τώρα. Η ίδια έχει αδυναμία στα μίντι φορέματα, ακόμα και στα απλά t shirt και τζιν, ωστόσο πάντα κάνει τις εμφανίσεις της να έχουν πάντα ενδιαφέρον και το πιο πρόσφατο look της δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Μπορεί να μένει στην Αμερική και να μην έχει τη Μεσόγειο, όπως όταν ζούσε εδώ στην Ελλάδα, ωστόσο κι εκεί βρίσκει τρόπους να κάνει μπάνια και να χαίρεται το νερό, πριν λίγες ημέρες προκάλεσε συγκίνηση με την κοινή φωτογραφία της με την μητέρα της.

Η ίδια πόζαρε λογαριασμό της στο Instagram με μαγιό και πάθαμε πλάκα. Η Σοφία Καρβέλα έχει το απόλυτο κορμί. Με τους κοιλιακούς της θα σας πέσει το σαγόνι πραγματικά.

Σοφία Καρβέλα κορμί

Σοφία Καρβέλα: Τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε την κόρη της Άννας Βίσση στα 17 της

Τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε την κόρη της Άννας Βίσση στα 17 της. Η Σοφία Καρβέλα έκανε το απόλυτο throwback και είναι κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος. Η ίδια δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή της εικόνα.

Η Σόφια Καρβέλα είναι μαμά δυο παιδιών και διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά που έχουμε δει ποτέ. Η ίδια προφανώς ασχολείται με την γυμναστική αρκετές ώρες για να έχει τέτοια γράμμωση και αφιερώνει χρόνο στο κορμή της.Εκτός, όμως, από το σώμα της, στο πρόσωπο της μπορεί να παρατήρησει κάποιος μια αλλαγή, γεγονός λογικό.

Η ίδια ήταν μόλις 17χρονών κοριτσάκι και το πρόσωπο της πλέον έγινε πιο γυναίκειο. Επίσης έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της καθώς τώρα είναι πιο ανοιχτά.

Πώς ήταν η Σοφία Καρβέλα στα 17 της

Η Σοφία Καρβέλα, είναι ενεργός χρήστης στα social media και κάθε της post και caption είναι γεμάτο έμπνευση, φαίνεται ότι έχει άριστες σχέσεις με τον χρόνο.

Μπορεί αυτήν τη στιγμή η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα να είναι 37 ετών και να ζει μόνιμα στην Αμερική, αλλά πριν είκοσι χρόνια, δηλαδή το 2000, η Σοφία ήταν εδώ στην Αθήνα και πόζαρε με τη μαμά της στο φωτογραφικό φακό πιο χαμογελαστή από ποτέ.

Οι διαφορές στην εξωτερική εμφάνιση τού τότε και του σήμερα υπάρχουν καθώς τότε η Σοφία ήταν μόλις 17 ετών. Με λίγα παραπάνω κιλάκια και διαφορετικό μαλλί από το σήμερα. Ωστόσο παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και τότε και σήμερα.

Δείτε την φωτογραφία:

Σοφία Καρβέλα Άννα Βίσση