Ο Τάκης Ζαχαράτος έγινε... Νίκος Χαρδαλιάς! Ποια η απάντηση του υφυπουργού;

Τρελό γέλιο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ο Τάκης Ζαχαράτος έγινε... Νίκος Χαρδαλιάς! Ποια η απάντηση του υφυπουργού;

Ο Τάκης Ζαχαράτος έγινε Νίκος Χαρδαλιάς. Ποια η απάντηση του υφυπουργού στο χιουμοριστικό βιντεάκι το οποίο ανέβασε; Θα κλάψετε στα γέλια μόλις δείτε αυτή την χιουμοριστική μεταμφίεση που έκανε στο Instagram.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπήρξε τις μέρες της πανδημίας ένα γνωστό πρόσωπο για εμάς όπως και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και φυσικά συζητήθηκε όχι μόνο για το έργο του αλλά και για το ιδιαίτερο και μερικές φορές σκληρό ύφος που ανακοίνωνε κάποια από τα μέτρα. Ο υπουργός λοιπόν δεν ξέφυγε από τον Τάκη Ζαχαράτο ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο θέατρο Άλσος με μια απολαυστική παράσταση.

Ο Τάκης Ζαχαράτος με μια πραγματικά πολύ πετυχημένη μεταμφίεση γίνεται Νίκος Χαρδαλιάς και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό! Δείτε εδώ και ένα ακόμη βίντεο που είχε κάνει πριν λίγο καιρό για τον Νίκο Χαρδαλιά.

O Τάκης Ζαχαράτος δημιούργησε αυτό το βίντεο έτσι ώστε να προωθήσει τις παραστάσεις του στο Άλσος, στο Πεδίο του Άρεως. Μετά τα συνεχή sold out στο Παλλάς τον περασμένο χειμώνα, ο γνωστός showman επιστρέφει για 20 μοναδικές παραστάσεις και δίνει μια εικόνα στο κοινό του για τις μιμήσεις που ετοιμάζει.

«Καλήσπερα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol…
Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos …Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου» .. έγραψε ο Τάκης κάτω από το βίντεο

Τι έχει να πει όμως ο υφυπουργός; Τα καλύτερα φυσικά. Με φανερή διάθεση χιούμορ και από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αρχικά αντέδρασε με καρδιά και στη συνέχεια δήλωσε ότι θα είναι στο Άλσος στις 15 Ιουλίου στην πρεμιέρα της παράστασης.

Δείτε την χιουμοριστική ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλήσπερα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol... Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos ... Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου .... Special thanks @achilleas_charitos @geolyc @nikolaidi_filitsa #toalsos #xardalias #summer2020 #summerinathens #summerinthecity #comedy #staypositive #staysafe #theater @eltorou @eugenia_peroukes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) στις