Παναγιώτης Στάθης: Αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από το Star

Μετά από 25 χρόνια

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Παναγιώτης Στάθης: Αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από το Star

Ο Παναγιώτης Στάθης αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από το Star. Ο Νίκος Ρογκάκος και ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για γεγονότα που έχουν στιγματίσει την επαγγελματική τους πορεία.

Ο Παναγιώτης Στάθης είπε χαρακτηριστικά: «ήμουν στο STAR 25 χρόνια. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να φεύγεις από ένα κανάλι, ούτε η πιο εύκολη απόφαση που έχεις να πάρεις. Δεν έχω δεύτερες σκέψεις για τις αποφάσεις μου. Ήξερα ότι είχα κλείσει τον κύκλο μου»!

Και τόνισε: «Άρα θα το περιγράψω ότι το STAR ήταν σαν το πατρικό μου. Θα το αγαπάω πάντα, αλλά ήθελα να πάω να μείνω αλλού. Αυτό έχω πάντα στο μυαλό μου». Δείτε εδώ ωστόσο και την σφαγή που έγινε στην τηλεθέαση ανάμεσα σε Star και ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο δείτε και μια κίνηση ματ του STAR - Το νέο πρόγραμμα που θα φέρει ανατροπές

Ένα νέο πρόγραμμα που θα φέρει ανατροπές φαίνεται πως ετοιμάζει το STAR. Η κίνηση του σταθμού είναι πολύ... δυνατή, αφού θέλουν να διατηρήσουν τη δυναμική τους στους πίνακες τηλεθέασης και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Εκτός του νέου κύκλου του «Greece’s Next Top Model», το «MasterChef», και το «Dancing with the Stars», το κανάλι ετοιμάζει και κάτι άλλο τελείως διαφορετικό. Συγκεκριμένα, μία νέα σειρά ελληνικής παραγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «MYtv», πρόκειται για μία αισθηματική κομεντί σε σενάριο Βασίλη Ρίσβα - Δήμητρας Σακαλή και θα παρουσιάζει έναν απαγορευμένο... έρωτα.

Δείτε ωστόσο, στον γενικό πίνακα της τηλεθέασης όλα τα νούμερα που σημειώνει το κανάλι. Θα πάθετε πλάκα.

TAGS