Οι "καυτές" φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά με μαγιό σε νεαρή ηλικία

Στο πρόσωπο είναι αγνώριστη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι

Στην δημοσιότητα έβγαλε η Βίκυ Καγιά, μερικές φωτογραφίες της από το παρελθόν και συγκεκριμένα, από τα πρώτα της χρόνια στο χώρο της μόδας. Η παρουσιάστρια - μοντέλο, σε νεαρή ηλικία είχε φωτογραφηθεί με "καυτό" μαύρο μαγιό. Τα στιγμιότυπα που είχε τραβήξει ο φωτογράφος είναι απίστευτα.

Η Βίκυ Καγιά είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και στον προσωπικό της λογαριασμό μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, όπως και από το παρελθόν της. Κάθε μια από τις αναρτήσεις της αυτές, αποσπούν τα καλύτερα σχόλια.

Πριν από λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια - μοντέλο έβγαλε στην επιφάνεια μερικές άγνωστες για εμάς φωτογραφίες που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Η Βίκυ Καγιά, σε νεαρή ηλικία είχε ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα μαύρο μαγιό.

Όπως ήταν επόμενο τα likes από τους θαυμαστές της, αλλά και τα σχόλια, έπεσαν σαν την βροχή.

Βίκυ Καγιά καυτές φωτογραφίες με μαγιό

Βίκυ Καγιά νεαρή ηλικία

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως πριν από λίγες ημέρες «έσκασαν» μερικά πολύ δυσάρεστα νέα για την Βίκυ Καγιά. Δείτε τι συνέβη.

Τα πρώτα χρόνια της Βίκυς Καγιά στο χώρο της μόδας - Ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία

Ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για την πορτοκαλάδα Ήβη. Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης των σοκοφρετών Amaretti της Tottis-Bingo. Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο.

Επίσης για αρκετά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών, μερικά από αυτά ελληνικά Vogue, Elle, Maddame Figgaro, Esquire, Marie Claire, InStyle, το ιταλικό Cosmopolitan και άλλα. Το 2006 βραβεύτηκε ως Το καλύτερο μοντέλο της Χρονιάς 2005