Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζέτα Δούκα: Ράγισε καρδιές μετά την αποκάλυψη για το χειρουργείο

Το μακροσκελές κείμενο της θα σας συγκινήσει

Ζέτα Δούκα: Ράγισε καρδιές μετά την αποκάλυψη για το χειρουργείο
News 29.05.2020 07:41
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Η Ζέτα Δούκα ράγισε καρδιές με το μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την αποκάλυψη της πως έκανε χειρουργείο για ένα πρόβλημα που είχε στην υγεία της, το οποίο ανακάλυψε σε έναν έλεγχο ρουτίνας.

Η επιτυχημένη ηθοποιός θέλησε με την κίνηση αυτή, να μεταδώσει το μήνυμα στις διαδικτυακές της φίλες, πως η πρόληψη σώζει ζωές.

Συγκεκριμένα, μετά τα δεκάδες μηνύματα που δέχτηκε στα social media, η Ζέτα Δούκα, θέλησε με ένα μακροσκελές κείμενο να ευχαριστήσει όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και της ευχήθηκαν περαστικά. Θα σας συγκινήσει...

«Σας ευχαριστώ όλους, φίλους, γνωστούς κι αγνώστους για τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης που μου στέλνετε από χθες. Με συγκινείτε και ταυτόχρονα μου αποδεικνύετε πόσο σημαντικό είναι να μοιραζόμαστε αυτά που μας απασχολούν, προκειμένου να παρακινούμε και άλλους ανθρώπους να σκεφτούν, να παραδειγματιστούν και εν τέλει να κάνουν ή να βελτιώσουν κάτι που μπορεί να τους αλλάξει ή ακόμη και να τους σώσει τη ζωή...

Για μένα αυτός είναι ο κυριότερος λόγος ύπαρξης των μέσω κοινωνικής δικτύωσης! Η προβολή όμορφων αλλά και δύσκολων στιγμών της ζωής μας, που μας φέρνουν πιο κοντά, ανθρώπινα και ουσιαστικά. Η καραντίνας μας έδειξε πολλά, ελπίζω να μη πετάξουμε στα σκουπίδια τα πιο σημαντικά.
Όσο για τη σημασία της πρόληψης, σας έχω μιλήσει πολλές φορές. Μην αφήνετε στη τύχη την υγεία και τον εαυτό σας...», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες στο νοσοκομείο βρισκόταν και η μητέρα της Ζέτας Δούκα. Τι έλεγαν οι πληροφορίες;

Ζέτα Δούκα νοσοκομείο

Πρόβλημα υγείας Ζέτα Δούκα

Χειρουργείο Ζέτα Δούκα

Η αποκάλυψη της Ζέτα Δούκα για το χειρουργείο

«Η πρόληψη σώζει ζωές!

Οι καθημερινοί ρυθμοί της ζωής μας και ιδίως αυτό που περάσαμε το τελευταίο τρίμηνο, συχνά μας απομακρύνουν από αυτά που είναι σημαντικά να κάνουμε προκειμένου να έχουμε υγεία. Κι όμως, για να είμαστε πραγματικά καλά Και να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή να σώσουμε ό,τι μπορούμε, πρέπει να προστατεύουμε τον εαυτό μας, κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις ελέγχοντας την κατάσταση του, ακολουθώντας τις συμβουλές του γιατρού μας. Ιδιαιτέρως εμείς οι γυναίκες, και σε αυτήν την ηλικία στην οποία βρίσκομαι εγώ, ο έλεγχος του αναπαραγωγικού μας συστήματος και των μαστών μας, καλό είναι να γίνεται κάθε εξάμηνο!

Την προηγούμενη βδομάδα, από έναν απλό έλεγχο ρουτίνας, οδηγήθηκα στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρέσω, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάτι που ούτε φανταζόμουν ότι υπάρχει και μου δημιουργεί πρόβλημα! Είναι από αυτά που χαρακτηρίζεις σαν αστροπελέκια στη ζωή σου και μόνο έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίσεις… Ευτυχώς, και σε αυτή την επείγουσα κατάσταση, είχα συμμάχους αποφασιστικούς κι αποτελεσματικούς!

Καταρχάς, τον γυναικολόγο μου, Ηλία Χιντιπά, που έχει το σθένος και την καθαρή σκέψη να φέρεται αναλόγως στα δύσκολα (όπως στον 26ωρο τοκετό μου που περάσαμε μαζί!), διατηρώντας παράλληλα τον καθησυχαστικό και γλυκό χαρακτήρα που με κάνει να τον εμπιστεύομαι και να τον αγαπώ τόσο πολύ! Τον ευχαριστώ από καρδιάς!

Έπειτα, ακόμα μια φορά μέσα σε αυτόν τον μήνα (που πρακτικά έχω περάσει περισσότερο χρόνο στον Όμιλο του Ιατρικού κέντρου Αθηνών παρά στο σπίτι μου, λόγω και του προβλήματος υγείας της μητέρας μου), θέλω να ευχαριστήσω την Ρίτσα Μπιρζαμάνη, που μέσα από την ιδιότητα της ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο ιατρικό κέντρο, γνωριστήκαμε, μου φέρθηκε σαν αληθινή φίλη και διευκόλυνε οποιαδήποτε διαδικασία προκειμένου να μην χάσουμε πολύτιμο χρόνο.

Τέλος, θέλω να πω στον άντρα μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που έστελναν δύναμη διακριτικά κι από μακριά- καθότι κορονοϊός- ότι τους αγαπώ και θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι υγιής και δίπλα τους πολλά-πολλά χρόνια!» , έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ζέτα Δούκα νοσοκομείο

Ζέτα Δούκα χειρουργείο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζέτα Δούκα: Αντέδρασε με μια δημόσια καταγγελία! Τι συνέβη;

Καφέ της Χαράς: Η Στέλλα αναλαμβάνει το καφέ - Ζει μεγάλο έρωτα με τον Περίανδρο

Share