MasterChef: Μπούκαραν κάμερες μέσα στο εστιατόριο της Ντέμης - Η απίστευτη ατάκα για τον Μπέλλο

Την έπιασαν μαζί με την σύντροφό της! Δεν περίμενε κανείς να το πει αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Μπούκαραν κάμερες μέσα στο εστιατόριο της Ντέμης - Η απίστευτη ατάκα για τον Μπέλλο

Απίστευτο σκηνικό προβλήθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή Happy Day, στον ALPHA! Οι κάμερές τους μπούκαραν απροειδοποίητα στο εστιατόριο της Ντέμης Γεωργίου και την έπιασαν εντελώς απροετοίμαστη με την σύντροφό της, Άλκηστη.

Για την ακρίβεια ο ρεπόρτερ του Happy Day μπήκε απροειδοποίητα στο μαγαζί και έπεσε πάνω στην Άλκηστις, η οποία αποκάλυψε πως η Ντέμη όσο ήρεμη ήταν στο παιχνίδι άλλο τόσο ΔΕΝ είναι πλέον! Μετέπειτα η κάμερα προχώρησε πιο μέσα κι έπεσε πάνω στην Ντέμη η οποία φάνηκε να ξαφνιάζεται αρχικά και το πρώτο πράγμα που είπε είναι πως το συμβόλαιό της με την παραγωγή την δεσμεύσει και δεν μπορεί να πει πολλά.

Σε κάποια φάση, μάλιστα, πέταξε για αστείο "Θα ήθελα νικητή τον Μπέλλο!" κάτι που δεν περίμενε κανείς να ακούσει αφού μέσα στο παιχνίδι δεν υπήρχε ιδιαίτερη συμπάθεια.

Δείτε όλο το σκηνικό στο παρακάτω βίντεο:

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες η κάμερα είχε πέσει και πάνω στον Διονύση ο οποίος είχε κάνει μια κίνηση όχι και τόσο ευγενική! Δείτε εδώ το βίντεο

MasterChef: Η σύντροφος της Ντέμη μίλησε για τον πρώην άντρα της - «Με τον σύζυγο μου ήμασταν...»

Η σύντροφος της Ντέμη που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του MasterChef, μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» για τον πρώην άντρα της. «Με τον σύζυγο του ήμασταν παντρεμένοι 7 χρόνια», είπε μεταξύ άλλων.

Η Άλκηστις Αλεξανδράτου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της αλλά και τα δυο της παιδιά χωρίς να διστάσει στην συνέντευξη που παραχώρησε.

«Γνωριζόμασταν από παιδιά. Ήμασταν συμμαθήτριες. Ήταν μικρότερη, ήταν φίλη φίλης μου, κάναμε παρέα. Χαθήκαμε και ξαναβρεθήκαμε το 2011. Ήμουν παντρεμένη με τον σύζυγό μου 7 χρόνια. Είχαμε χωρίσει πρακτικά δυο χρόνια πριν γνωρίσω τη Ντέμη απλά δεν είχα πάρει διαζύγιο. Έχω δυο παιδιά. Με τη Ντέμη θα ήθελα να υιοθετήσουμε ένα παιδί αλλά δεν θέλει εκείνη. Έχω όμως δυο παιδιά οπότε είμαι πλήρης. Ο γιος μου είναι 15 και η κόρη μου 14, μένουν με τον μπαμπά τους», είπε στον αέρα της εκπομπής.

MasterChef Άλκηστις σύντροφος Ντέμη