Αδιανόητο! Η απρεπής κίνηση του Διονύση από το MasterChef στην κάμερα του Ευτυχείτε

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν πίστευε στα μάτια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αδιανόητο! Η απρεπής κίνηση του Διονύση από το MasterChef στην κάμερα του Ευτυχείτε

Ένα αδιανόητο περιστατικό παρακολουθήσαμε σήμερα, μέσα από την κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, η οποία εντόπισε τον Διονύση του MasterChef στο κέντρο της Αθήνας, και εκείνος προκειμένου να την αποφύγει, δε δίστασε να κάνει μία απρεπή κίνηση.

Ο αγαπημένος παίκτης, θεωρητικά δεν έχει αποχωρήσει ακόμα από το παιχνίδι, ωστόσο είναι γνωστό πως όλοι οι παίκτες πλέον βρίσκονται εκτός σπιτιού.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συνάντησε τον Διονύση, με τη δημοσιογράφο να προσπαθεί να πάρει έστω και μία δήλωση από τον πολυσυζητημένο διαγωνιζόμενο του ριάλιτι μαγειρικής.

Μιας και λέμε ωστόσο για το MasterChef, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο. Σας τα έχουμε εδώ!

Αυτή ήταν η απρεπής κίνηση που έκανε στην κάμερα του Ευτυχείτε ο Διονύσης

Ο Διονύσης δεν έδειξε και μεγάλη προθυμία να μιλήσει στην κάμερα και μάλιστα με το που την είδε, ξεκίνησε να τρέχει. Η δημοσιογράφος έτρεξε από πίσω του, ωστόσο δεν τον πρόλαβε.

Διονύσης MasterChef Αθήνα

Ενώ ο Διονύσης έτρεχε να ξεφύγει από την κάμερα του Ευτυχείτε, η Μάρλεν μίλησε για τη συμμετοχή της στο GNTM

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, μιας και η Μάρλεν, απαντώντας σε ερωτήσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δε δήλωσε εξ΄αρχής συμμετοχή στο GNTM.

Η δυναμική παίκτρια του MasterChef, έχει δηλώσει και στο παρελθόν, πως ασχολείται και με το μόντελινγκ. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αποκάλυψη της Μάρλεν για το GNTM

«Θέλω πολύ να πάω στο Λος Άντζελες να ζήσω! Εκεί πέρα είναι η μεγάλη βιομηχανία για plus size μοντέλα και ταυτόχρονα θα κάνω και το χόμπι μου! Είναι τεράστιο όνειρο αυτό» είπε η Μάρλεν, απαντώντας στην ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, σχετικά με το τι σκέφτεται να κάνει τα 10.000 ευρώ σε περίπτωση που τα κερδίσει.

Στο μεταξύ έχετε δει τη Μάρλεν με κορμάκι; Αν όχι σας την έχουμε εδώ και είναι σίγουρο πως θα "μείνετε" με τη φωτογραφία της.

Μάρλεν MasterChef

«Σκέφτεσαι το ενδεχόμενο του χρόνου να δηλώσεις συμμετοχή στο GNTM εδώ πέρα;», τη ρώτησε με νόημα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μ.Γ.: Όχι σεφ μου!

Λ.Κ.: Γιατί;

Μ.Γ.: Γιατί δεν θα είσαστε εσείς, για αυτό!

Λ.Κ.:Κριτής;

Μ.Γ.: Ναι!

Λ.Κ.: Είναι ο Σκουλός… Δεν σου κάνει ο Σκουλός;