Ιωάννα Τούνη: Οι 5 φωτογραφίες της που «έριξαν» το Instagram

Άκρως εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ιωάννα Τούνη: Οι 5 φωτογραφίες της που «έριξαν» το Instagram

5 φορές που η Ιωάννα Τούνη «έριξε» το Instagram με τις καυτές της πόζες και τις φωτογραφίες της. H ξανθιά καλλονή από την Θεσσαλονίκη αναστατώνει τους followers της με τις αναρτήσεις της, είτε με ρούχα, είτε και χωρίς αυτά σε κάποιες από αυτές.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας My Style Rocks, προκαλεί συχνά ταραχή σε όσους παρακολουθούν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ιωάννα Τούνη σίγουρα ξέρει να βάζει "φωτιά" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ίδια να κάνει συχνά αποκαλυπτικές αναρτήσεις, στις οποίες την βλέπουμε με το μαγιό της. Η ίδια έχει άλλωστε κορμάρα, οπότε γιατί να την κρύψει; Εκτός αυτού δε είναι και μέρος της δουλειάς της αφού ως γνωστών μαζί με την φίλη της Στέλλα Πάσσαρη έχουν την Bubblegun, την εταιρία με ρούχα.

Εμείς λοιπόν σας βρήκαμε μερικές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στον λογαριασμό της στο Instagram και στις οποίες φαίνεται πόσο καλλίγραμμο είναι το σώμα της. Η ίδια άλλωστε το φροντίσει με την διατροφή της, αλλά και με άσκηση.

Οι 5 φορές που η Ιωάννα Τούνη έριξε το Instagram με τις καυτές τις πόζες

Η Ιωάννα εκτός από το κορμί της προκάλεσε και ταραχή στο Instagram με το νέο hair look που έκανε πριν από μερικές μέρες και μας το έδειξε.

Αφού είδαμε το hair look της που μας τρέλανε πρέπει να δούμε και τις πέντε αναρτήσεις της, με ρούχα, εσώρουχα και μαγιό. Η Ιωάννα σίγουρα ξέρει πως να αναστατώσει τους διαδικτυακούς της φίλους σε κάθε της πόζα και ανάρτηση.

Και αν δεν το κάνει εκείνη με τις αναλογίες που διαθέτει τότε ποια άλλη; Εμείς συγκεντρώσαμε τις 5 πιο αγαπημένες της αναρτήσεις και σας της παρουσιάζουμε για να τις λατρέψετε και εσείς.

Δείτε εδώ τις 5 φωτογραφίες της Ιωάννας:

Ιωάννα Τούνη

 Ιωάννα Τούνη Instagram

 Ιωάννα Τούνη μαγιό

 Ιωάννα Τούνη εσώρουχα

 Ιωάννα Τούνη οπίσθια