Επανασύνδεση "βόμβα" για γνωστό ζευγάρι που είχε χωρίσει πριν ένα μήνα

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Επανασύνδεση

Επανασύνδεση "βόμβα" για γνωστό ζευγάρι που είχε χωρίσει πριν ένα μήνα. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί αυτή την φορά να ανέβουν ακόμα και τα σκαλιά της εκκλησίας, παρά τα χρόνια που τους χωρίζουν.

Πριν από έναν μήνα, είχε γίνει γνωστό πως η μητέρα Νεϊμάρ, Ναντίν Γκονσάλβες, χώρισε με τον κατά 31 χρόνια μικρότερο σύντροφό της Τιάγκο Ράμος.

Ο λόγος του χωρισμού με τον 22χρονο ήταν πως το μοντέλο διατηρούσε στο παρελθόν σχέσεις και με άνδρες, γεγονός που δεν μπορούσε το περιβάλλον της Ναντίν και την πίεζε να χωρίσει.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και μάλιστα, σκέφτεται και τον γάμο. Οι φήμες φούντωσαν μετά από ανάρτηση του Τιάγκο Ράμος, από ένα σημείο που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της μητέρας του Νεϊμάρ.

Χαρακτηριστικό είναι, πως το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, είναι αντίθετο με αυτή την σχέση και, μάλιστα, ο ίδιος ο Νεϊμάρ φέρεται να μην εγκρίνει αυτή τη σχέση. Ωστόσο ένα άλλο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από 3 χρόνια.

Επανασύνδεση μάνα Νεϊμάρ

Επανασύνδεση "βόμβα" στην ελληνική showbiz - Ξανά μαζί αγαπημένο ζευγάρι

Μια επανασύνδεση έρχεται να φέρει χαρά στην ελληνική showbiz, με τις πληροφορίες να θέλουν ένα αγαπημένο ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί. Ο λόγος για τον γλύπτη Δημήτρη Ρουσσέτο και την ηθοποιό Ευγενία Δημητροπούλου.

Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα πέρασαν μια κρίση, ωστόσο τα προβλήματα φαίνεται να ανήκουν πια στο παρελθόν, σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα. Να πούμε ότι η σχέση τους ξεκίνησε πριν περίπου ένα χρόνο, ωστόσο άργησε να γίνει γνωστή, καθώς και οι δυο τους κράτησαν χαμηλό προφίλ.

Τώρα δημοσίευμα της Real Life θέλει τον Δημήτρη Ρουσσέτο και την Ευγενία Δημητροπούλου να είναι και πάλι μαζί. όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες η σχέση τους είχε κάποια "σύννεφα" το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ξεπέρασαν τα προβλήματα και σκέφτονται ακόμα να το πάνε και πιο επίσημα! Μάλιστα, όπως αναφέρεται από το περιβάλλον του ζευγαριού μπορεί ο Ρουσέττος να μην ήταν στην πρεμιέρα της καλής του όμως εκεί βρέθηκε η μητέρα του! Να πούμε ότι άλλη μια ευχάριστη είδηση ήρθε πριν λίγες ημέρες στην ελληνική showbiz με γνωστό αθλητή να ανεβάζει την φωτογραφία του 4ου παιδιού του, που ήρθε στον κόσμο!

Δημήτρης Ρουσέττος - Ευγενία Δημητροπούλου

Δημήτρης Ρουσέττος - Ευγενία Δημητροπούλου διακοπές