Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για ένα καλοκαίρι πριν τον χωρισμό με την Φαίη Σκορδά

Τι είπε ο παρουσιαστής;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για ένα καλοκαίρι πριν τον χωρισμό με την Φαίη Σκορδά

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για ένα καλοκαίρι πριν τον χωρισμό με την Φαίη Σκορδά. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο διαζύγιο του, αλλά και στην παρέα που έκαναν τότε με γνωστό ζευγάρι πολιτικών.

Μια αποκάλυψη για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη έκανε σήμερα, ο Γιώργος Λιάγκας. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός στην εκπομπή του, ανέφερε τι είναι αυτό που κρατάει τη σχέση τόσα χρόνια με τον σύζυγό της.

«Επειδή εγώ τους έχω ζήσει, θα σου πως τι τους κρατάει τους ανθρώπους μαζί. Τους ανθρώπους τους κρατάει μαζί η αντιμετώπιση του καυγά. Η αντιμετώπιση του καυγά κρατάει μαζί τους ανθρώπους. Επειδή τους έχω ζήσει ένα καλοκαίρι στην Τήνο, πριν χωρίσω κι εγώ, κάναμε παρέα και πηγαίναμε κάθε μέρα με το φουσκωτό. Όλοι οι άνθρωποι τσακώνονται και βλέπεις πως τσακώνεσαι.

Αυτοί λοιπόν, τσακωνόντουσαν συνέχεια για μικροπράγματα αλλά είχαν τόσο πλάκα όταν τσακωνόντουσαν που πραγματικά τσαντιζόντουσαν αλλά το αντιμετώπιζαν με χιούμορ. Τους έβλεπες αγαπημένους στο βάθος της ημέρας, δεν υπήρχε κακία», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Δείτε και τι δώρο του έκαναν χθες οι γιοι του με την Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο:

Εκτός από την αποκάλυψη για τον χωρισμό του ο Γιώργος Λιάγκας χθες είχε γενέθλια και του έκαναν έκπληξη

Έκπληξη έκαναν στον Γιώργο Λιάγκα σήμερα στο πλατό του ΣΚΑΙ, αφού έχει γενέθλια και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγραφε πάνω η τούρτα του παρουσιαστή. Ένα πρωτότυπο αλλά και πάρα πολύ όμορφο σχέδιο.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Γιώργο Λιάγκα, αφού έχει τα γενέθλιά του. Ο παρουσιαστής είχε σήμερα εκπομπή και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να του κάνουν μια έκπληξη.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του την εντυπωσιακή τούρτα του. Όπως θα δεις, θέμα αυτής είναι φυσικά η θάλασσα, αφού ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ τη λατρεύει και αδημονεί για τη στιγμή που θα σαλπάρει και πάλι προς το αγαπημένο του νησί.

«Καπετάν Γιώργη χρόνια πολλά», έγραφε πάνω η εντυπωσιακή τούρτα. Μια αποκάλυψη έκαναν ωστόσο και στο happy day για τις σχέσεις του παρουσιαστή με το κανάλι.

Δες τη φωτογραφία:

Γιώργος Λιάγκας γενέθλια