Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη: “Μην το ανεβάσετε πουθενά και με κάνετε ρεζίλι”

H παρατήρηση που έκανε στις κόρες της

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη: “Μην το ανεβάσετε πουθενά και με κάνετε ρεζίλι”

Μια αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη για τις κόρες της. “Μην το ανεβάσετε πουθενά και με κάνετε ρεζίλι” είπε η παρουσιάστρια στα κορίτσια της, για την νέα μανία που επικρατεί με τα βίντεο και το TikTok σε μικρούς και μεγάλους.

Το Tik Tok είναι μία εφαρμογή που έχει γίνει viral και έχει μπει στην καθημερινότητα των ανθρώπων παγκοσμίως. Οι χοροί αλλά και οι μιμήσεις που κάνουν οι χρήστες είναι άκρως διασκεδαστικές.

Έτσι και η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει σε τέτοιου είδους βίντεο. Μπορεί να μην έχει η ίδια λογαριασμό, όμως έχουν οι κόρες της και όπως αποκάλυψε, χορεύουν όλες μαζί και κάνουν τα δικά τους βίντεο.

Ωστόσο, όπως τόνισε, ζητάει από τις κόρες της να μην τα δημοσιεύουν. «Βλέπω και τις κόρες μου που το κάνουν. Έρχονται καμιά φορά και μου λένε “Μπες και εσύ βρε μαμά”. Και τις λέω “Μην το ανεβάσετε πουθενά και με κάνετε ρεζίλι”. Εγώ μπαίνω, κουνιέμαι έτσι κι αλλιώς» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη. Δείτε εδώ και χθες που συγκινήθηκε on air.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο νωρίτερα είχε κάνει και μια αποκάλυψη για την μικρή Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την εκπομπή της στέλνοντας φιλιά, όπως τα φιλιά που στέλνει η πεντάχρονη Μαρίνα στη μαμά της.

«Όταν μπαίνω στο σπίτι μου στέλνει κάτι φιλιά και κάνει κάτι κόλπα η Μαρίνα… όταν ειδικά της λέω «τι θέλεις να σου φέρω;»! Αυτά τα φιλιά που στέλνει μου έχουν μείνει και τα κάνω κι εγώ… τι να κάνω;

Κάνω πολλά πράγματα που κάνουν τα παιδιά μου και δεν το καταλαβαίνω… και μετά σκέφτομαι τι θα λέει ο κόσμος όταν με βλέπει… σαν κάτι ελληνικές ταινίες με την Ρένα Βλαχοπούλου…. Αλλά τι να κάνουμε αν έτσι είναι η ζωή σου»!