Γιώργος Λιάγκας: Γιόρτασε τα γενέθλια του σε σκάφος - Εικόνες από το πάρτι

Ποιοι ήταν εκεί;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γιώργος Λιάγκας: Γιόρτασε τα γενέθλια του σε σκάφος - Εικόνες από το πάρτι

O Γιώργος Λιάγκας γιόρτασε τα γενέθλια του σε σκάφος και μπορείτε να δείτε εικόνες από το πάρτι. Η ημέρα ήταν ξεχωριστή, αφού είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε τα 51. Ποιοι βρέθηκαν στο πλευρό του παρουσιαστή;

Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” από το πρωί δέχθηκε τις ευχές και το βράδυ, μάλιστα, διοργάνωσε ένα πάρτι με τους φίλους του.

Όπως είδαμε μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, ο ίδιος έσβησε μια εντυπωσιακή τούρτα πάνω σε ένα σκάφος και γιόρτασε την μέρα των γενεθλίων του μαζί με τους φίλους του. Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που παρεβρέθηκαν εκεί ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Γιάννης Λάτσιος και η Ευαγγελία Αραβανή.Μια αποκάλυψη έκαναν ωστόσο και στο happy day για τις σχέσεις του παρουσιαστή με το κανάλι.

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Λιάγκας: Η έκπληξη στο πλατό του ΣΚΑΙ - Δεν φαντάζεστε τι έγραφε η τούρτα του

Έκπληξη έκαναν στον Γιώργο Λιάγκα σήμερα στο πλατό του ΣΚΑΙ, αφού έχει γενέθλια και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγραφε πάνω η τούρτα του παρουσιαστή. Ένα πρωτότυπο αλλά και πάρα πολύ όμορφο σχέδιο.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Γιώργο Λιάγκα, αφού έχει τα γενέθλιά του. Ο παρουσιαστής είχε σήμερα εκπομπή και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να του κάνουν μια έκπληξη.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του την εντυπωσιακή τούρτα του. Όπως θα δεις, θέμα αυτής είναι φυσικά η θάλασσα, αφού ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ τη λατρεύει και αδημονεί για τη στιγμή που θα σαλπάρει και πάλι προς το αγαπημένο του νησί.

«Καπετάν Γιώργη χρόνια πολλά», έγραφε πάνω η εντυπωσιακή τούρτα.

Δες τη φωτογραφία:

Γιώργος Λιάγκας γενέθλια