MasterChef: Κι όμως η Ντέμη προσέλαβε παίκτρια του φετινού κύκλου στο vegan εστιατόριό της

Δεν πάει το μυαλό σας ποια

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Κι όμως η Ντέμη προσέλαβε παίκτρια του φετινού κύκλου στο vegan εστιατόριό της

Κι όμως η Ντέμη προσέλαβε παίκτρια του φετινού κύκλου του MasterChef στο vegan εστιατόριό της. Η ίδια εργάζεται εκεί και όπως φαίνεται οι δυο παίκτριες διατηρούν αρκετά καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Στο vegan εστιατόριο της Ντέμης Γεωργίου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του MasterChef, πήγε το Happy Day.

Εκεί συνάντησε την vegan chef και μίλησε μαζί της για την επιστροφή της στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά και για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, στην κάμερα εμφανίστηκε η Φωτεινή Ζοσιμίδου, η οποία συμμετείχε επίσης στο MasterChef και πλέον εργάζεται στο εστιατόριο της πρώην συμπαίκτριάς της. Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες η κάμερα είχε πέσει και πάνω στον Διονύση ο οποίος είχε κάνει μια κίνηση όχι και τόσο ευγενική! Δείτε εδώ το βίντεο

MasterChef: Μπούκαραν κάμερες μέσα στο εστιατόριο της Ντέμης - Η απίστευτη ατάκα για τον Μπέλλο

Απίστευτο σκηνικό προβλήθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή Happy Day, στον ALPHA! Οι κάμερές τους μπούκαραν απροειδοποίητα στο εστιατόριο της Ντέμης Γεωργίου και την έπιασαν εντελώς απροετοίμαστη με την σύντροφό της, Άλκηστη.

Για την ακρίβεια ο ρεπόρτερ του Happy Day μπήκε απροειδοποίητα στο μαγαζί και έπεσε πάνω στην Άλκηστις, η οποία αποκάλυψε πως η Ντέμη όσο ήρεμη ήταν στο παιχνίδι άλλο τόσο ΔΕΝ είναι πλέον! Μετέπειτα η κάμερα προχώρησε πιο μέσα κι έπεσε πάνω στην Ντέμη η οποία φάνηκε να ξαφνιάζεται αρχικά και το πρώτο πράγμα που είπε είναι πως το συμβόλαιό της με την παραγωγή την δεσμεύσει και δεν μπορεί να πει πολλά.

Σε κάποια φάση, μάλιστα, πέταξε για αστείο "Θα ήθελα νικητή τον Μπέλλο!" κάτι που δεν περίμενε κανείς να ακούσει αφού μέσα στο παιχνίδι δεν υπήρχε ιδιαίτερη συμπάθεια.

Δείτε όλο το σκηνικό στο παρακάτω βίντεο: