Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Λάκη Γαβαλά

Που θα τον δούμε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Λάκη Γαβαλά

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Λάκη Γαβαλά. Συγκεκριμένα ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ετοιμάζεται να παίξει στο θέατρο. Ποια είναι η παράσταση που θα τον δούμε και ποιοι άλλοι θα παίζουν μαζί του;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε ότι ο Λάκης Γαβαλάς θα παίξει για πρώτη φορά στο θέατρο και στην παράσταση "Στο κλουβί με τις τρελές" με συμπρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σταρόβα.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν στο θέατρο Broadway το μιούζικαλ «Το κλουβί με τις τρελές».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώτος που έχει κλείσει στο θίασο είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του θέατρου. Χαρακτηριστικό είναι, πως ο Λάκης Γαβαλάς είναι τόσο πολύ ενθουσιασμένος και θα ξεκινήσει από τώρα τις προετοιμασίες για το νέο του εγχείρημα. O σχεδιαστής πριν λίγες ημέρες πέταξε και ένα καρφί για το GNTM.

Μάλιστα, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως συζητούν για να προστεθούν στο θίασο, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Βίκυ Κουλιανού και ο Ρένος Ρώτας.

Λίγα λόγια για τον Λάκη Γαβαλά

Ο Λάκης Γαβαλάς πραγματικό όνομα: Απόστολος Γαβαλάς - Πειραιάς, 6 Αυγούστου 1952 είναι Έλληνας σχεδιαστής μόδας, μόδιστρος και επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας.

Γεννήθηκε στον Προφήτη Ηλία και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό. Ο πατέρας του, Διονύσης, ήταν επιτυχημένος επιχειρηματίας με εργοστάσιο κοπής μαρμάρων που απασχολούσε μεγάλο αριθμό εργαζομένων. Έχει δύο αδερφές, τη Νότα και τη Νούλη.

Σπούδασε στην Ελληνογαλλική Σχολή Αρρένων - Saint Paul και σε ηλικια 17 ετών ξεκίνησε να εργάζεται ως βοηθός σε κατάστημα που κατασκεύαζε σχολικές τσάντες στο Μοναστηράκι. Παράλληλα, ξεκίνησε μαθήματα μπαλέτου στην ιστορική σχολή της Ραλλούς Μάνου.

Η δουλειά του στο κατάστημα με τις τσάντες σε συνδυασμό με την αγάπη που είχε για τη μόδα, τον οδήγησαν στην Ιταλία. Εκεί συνεργάστηκε με το ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι RAI ως χορευτής στα σόου της Ραφαέλα Καρά, Zero Tres Cuatro Cinco Seis.