MasterChef: Η Μάρλεν... «έπαιξε» κυνηγητό με τις κάμερες - Που την πέτυχαν;

Το έβαλε στα πόδια

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Η Μάρλεν... «έπαιξε» κυνηγητό με τις κάμερες - Που την πέτυχαν;

Η Μάρλεν από το MasterChef είδε τις κάμερες και «έπαιξε» κυνηγητό. Που πέτυχαν την παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής οι δημοσιογράφοι; Η ίδια θεωρητικά είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι, οπότε δεν μπορούσε να μιλήσει.

Μπορεί στα επεισόδια που παρακολουθούμε στο MasterChef να βλέπουμε ακόμη μέσα στον διαγωνισμό τη Μάρλεν Γρυντάκη, ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό τα γυρίσματα του διαγωνισμού έχουν ολοκληρωθεί και όλοι βρίσκονται εκτός σπιτιού.

Η κάμερα της εκπομπής «Έλα, χαμογέλα» βρέθηκε στο εστιατόριο της Ντέμη Γεωργίου και εκεί συνάντησε και τη Μάρλεν. Η ίδια αιφνιδιάστηκε όταν είδε την κάμερα και αφού είπε απλά ένα «γεια» στην πρώην συμπαίκτριά της και άρχισε να τρέχει. Δείτε εδώ και ποια παίκτρια δουλεύει στο εστιατόριο της Ντέμης.

Δείτε το βίντεο:

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοινώθηκε ο χωρισμός της Μάρλεν στο OPENtv

Ανακοινώθηκε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο OPENtv, ο χωρισμός της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του φετινού MasterChef. Δεν το περίμενε κανείς, όταν το αποκάλυψαν.

Συγκεκριμένα, για την ζωή της Μάρλεν Γρυντάκη, έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά το τελευταίο διάστημα και πιο πολύ, από την ημέρα που μπήκε για δεύτερη φορά στο ριάλιτι μαγειρικής.

Αρχικά έλεγαν πως είναι σε σχέση με παίκτη του Masterchef που βρίσκεται επίσης μέσα στο σπίτι (Δείτε εδώ ποιος), ωστόσο όλα ανατράπηκαν, όταν αποκαλύφθηκε πως έχει σχέση εκτός σπιτιού.

Ωστόσο, και αυτό διαψεύθηκε όταν ο φίλος της Μάρλεν, Γιάννης, αποκάλυψε πως η μαγείρισσα είναι πλέον ελεύθερη, καθώς έχει χωρίσει από τον σύντροφό της.

«Η σχέση της Μάρλεν από όσο γνωρίζω δεν υφίσταται. Από ότι μου έχει πει έχει χωρίσει. Η Μάρλεν ήθελε πολύ να μπει στο MasterChef», ανέφερε χαρακτηριστικά.