MasterChef: Το σχόλιο της Ντέμης για τον Μπέλλο - «Είναι η προέκταση του χεριού του»

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Το σχόλιο της Ντέμης για τον Μπέλλο - «Είναι η προέκταση του χεριού του»

Μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», η Ντέμη Γεωργίου που αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από το MasterChef, έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο για τον Δημήτρη Μπέλλο, ξεκαθαρίζοντας πως η μαγειρική είναι η προέκταση του χεριού του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με την κάμερα της εκπομπής της, "εισέβαλε" στο εστιατόριο της πρώην παίκτριας του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής, και πήρε μερικές "ζουμερές" απαντήσεις σχετικά με το πολυσυζητημένο ζευγάρι.

Η Ντέμη δε θέλησε να πει πολλά για το παιχνίδι μιας και ακόμα δεν έχει τη δυνατότητα λόγω του συμβολαίου της, ωστόσο έδωσε μερικές πληροφορίες για τη Μαρία και τον Μπέλλο καθώς και το πώς εξελίχθηκε η σχέση τους μέσα στο σπίτι του MasterChef.

MasterChef Ντέμη Γεωργίου

Μάλιστα, όπως είδαμε μέσα από τα πλάνα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», η Ντέμη έχει προσλάβει στην κουζίνα του εστιατορίου της, μία πρώην παίκτρια του διαγωνισμού. Δείτε εδώ ποια είναι και θα πάθετε πλάκα!

Αυτό ήταν το σχόλιο που έκανε η Ντέμη για τον Μπέλλο

«Στο Γιώργο θα μαγείρευα παντζαροσαλάτα που ξέρω ότι του αρέσει και πολύ» σχολίασε αρχικά για τον Γιώργο, ενώ στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε στον Μπέλλο και τη Μαρία με την Ντέμη να λέει: «Είναι πολύ αγαπημένα παιδιά, δεν ξέρω τι γίνεται εγώ τους αγαπώ και τους δύο. Δεν ξέρω τι κάνουν, πως είναι σε αυτή την φάση.

Δεν μπορώ να σας πω για το παιχνίδι! Σας παρακαλώ! Απλά θεωρώ ότι για τον Μπέλλο είναι η μαγειρική προέκταση του χεριού του και γενικά είναι από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει από το MasterChef. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να φύγει την επόμενη εβδομάδα γιατί είναι πολύ απρόβλεπτο το παιχνίδι. Ο αγαπημένος μου Διονύσης να κάτσει και άλλο και εκεί και να πάρει λεφτά. Να βγει πιο μετά», ήταν τα λόγια της Ντέμης.