J2US: Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για την Άσπα Τσίνα

Υπέροχα λόγια από την κριτική επιτροπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για την Άσπα Τσίνα

Με το ξεκίνημα του σημερινού επεισοδίου του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μία ανακοίνωση σχετικά με την αποχώρηση της Άσπας Τσίνα από το show. Ο παρουσιαστής παράλληλα αναφέρθηκε και στο πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την τραγουδίστρια.

Η Άσπα Τσίνα χρειάστηκε να φύγει από την εκπομπή μετά από προτροπή του γιατρού της, προκειμένου να προστατεύσει την υγεία της. Η είδηση αυτή έγινε γνωστή ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να στείλει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα μέσα από τη σημερινή εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του μουσικού show του Open, ανακοίνωσε και επίσημα πως η Άσπα Τσίνα δε θα συνεχίσει τις εμφανίσεις και της ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση.

Σύσσωμη η κριτική επιτροπή θέλησε να επαινέσει την τραγουδίστρια για την επιμονή της και τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της.

Παράλληλα, ο Νίκος Κοκλώνης ξεκαθάρισε πως ο Μάριος Πρίαμος δε θα μείνει χωρίς ζευγάρι μιας και σήμερα θα μάθουμε ποιος θα είναι αυτός που θα βρεθεί στο πλευρό του και θα γίνει ο coach του. Ο Μάριος Πρίαμος αναφέρθηκε στην Άσπα Τσίνα με τρεμάμενη φωνή. Δείτε εδώ τα συγκινητικά του λόγια.

Δείτε την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για την Άσπα Τσίνα στο J2US

Η ίδια η Άσπα Τσίνα αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της στο προηγούμενο επεισόδιο του J2US

Η Άσπα Τσίνα εμφανίστηκε σήμερα για τελευταία φορά στη σκηνή του J2US, και κατά τη διάρκεια της κριτικής, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της, και σε μία επίπτωση που είχε πάνω της, δυσκολεύοντάς την στην ερμηνεία της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μαζί με τον παρτενέρ της, Μάριο Πρίαμο, ερμήνευσαν το «Σαράκι» του Γιάννη Πάριου και προκάλεσαν την εντύπωση της κριτικής επιτροπής, μιας και επέλεξαν ένα δύσκολο αλλά την ίδια στιγμή εξαιρετικό κομμάτι.

Η αναφορά της Άσπας Τσίνα στο πρόβλημα υγείας της

Η Άσπα Τσίνα, προσπάθησε να χορέψει λίγο ενώ τραγουδούσε και για το λόγο αυτό, η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε το σχόλιο, πως αυτή η πινελιά της άρεσε πολύ.

Εκείνη τη στιγμή, η Άσπα Τσίνα ξεκαθάρισε πως πρόκειται για κάτι πολύ δύσκολο για εκείνη μιας και τα πόδια της ήταν πρησμένα, όχι εξ΄αιτίας των τακουνιών της, αλλά λόγω του προβλήματος υγείας της. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε η ίδια για τον λόγο που αποχωρεί από το J2US.

Μάλιστα, όταν χρειάστηκε να κατευθυνθούν προς το celebrity room, ο Μάριος Πρίαμος έπιασε το χέρι της, και τη βοήθησε να περπατήσει.