Ένας χρόνος από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα - Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μητέρας του

Η ανάρτηση στο Facebook

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ένας χρόνος από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα - Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μητέρας του

Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα και ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μητέρας του. Η ίδια με συγκινητικά λόγια αναφέρθηκε στον γιο της, που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή μετά από τροχαίο ατύχημα.

Ήταν 31 Μαίου, όταν ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο έπειτα από ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Ο νικητής του πρώτου Power of Love που είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι αγάπης «έφυγε» εντελώς ξαφνικά ανήμερα των γενεθλίων του σε ηλικία μόλις 28 ετών βυθίζοντας στη θλίψη τους φίλους και συγγενείς του.

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μητέρας του Πάνου Ζάρλα

Χθες, με αφορμή αυτή την τραγική επέτειο, η μητέρα του έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Πριν λίγες ημέρες και ο πρώην συμπαίκτης του Σωκράτης Ελ Γκαμαλί αποκάλυψε πως υπάρχει μια ομάδα στο Facebook που χλευάζει τον θάνατο του άτυχου νεαρού.

Συγκεκριμένα, η Στέλλα Νικολάου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Να σταμάταγε ο χρόνος σε εκείνη τη νύχτα! Γεμάτη από τα αστεία και το απίστευτο γέλιο σου! Σα να ήξερες πως κλείνεις την αυλαία, θέλησες να δώσεις την τελευταία προσφορά αγάπης και χαράς, απλόχερα όπως έκανες πάντα!! Να γύριζε ο χρόνος πίσω και να έμενα κλεισμένη εκεί στην αγκαλιά σου...

Πολύτιμο φυλακτό για όσο θα ανασαίνω.. "Όλα μοιάζουν καλοκαίρι"...έλεγες χορεύοντας..... Ήρθε το καλοκαίρι και θα έρθουν και άλλα, όμως κανένα δε θα είναι ,σαν το καλοκαίρι της ψυχής σου!! "Πέτα ψηλά αετέ" ήταν πάντα η ευχή μου.... Και τώρα το ίδιο θα ευχηθώ...Να πετάς όσο πιο ψηλά μπορείς σε καταγάλανους ουρανούς ,ελεύθερος περήφανος και ....λατρεμένος!! Σ' αγαπώ και μου λείπεις πολύ γιε μου».

Δείτε την ανάρτηση της: