Ανακοίνωση - "βόμβα" από τη Ναταλία Γερμανού για την εκπομπή της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωση -

Σαν "βόμβα" έσκασε η ανακοίνωση που έκανε σήμερα το μεσημέρι η Ναταλία Γερμανού για την εκπομπή της και για μία αλλαγή που πρόκειται να δούμε ήδη από την επόμενη εβδομάδα, μιας και σιγά σιγά η κατάσταση έχει επιστρέψει στην κανονικότητα.

Πολλές αλλαγές είχαμε δει να συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες με τις ψυχαγωγικές εκπομπές, καθώς δόθηκε προτεραιότητα στην ασφάλεια και στην προώθηση της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, που απασχολούσε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό.

Ναταλία Γερμανού εκπομπή

Η ανακοίνωση που έκανε η Ναταλία Γερμανού για την εκπομπή της

Τα πράγματα ωστόσο επανέρχονται σιγά σιγά στα φυσιολογικά τους και έτσι η Ναταλία Γερμανού μέσα από τη σημερινή της εκπομπή ξεκαθάρισε, πως σήμερα θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τους καλεσμένους της να εμφανίζονται σε σύνδεση Skype.

Υπέροχα ήταν και τα λόγια που είχε πει η Ναταλία Γερμανού για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε εδώ τον τρόπο με τον οποίο την αποχαιρέτησε από την τηλεόραση.

Έτσι από το επόμενο Σάββατο πρόκειται να βλέπουμε καλεσμένους κανονικά στο πλατό της εκπομπής, με τις αποστάσεις να τηρούνται σε κάθε περίπτωση.

Στη χθεσινή εκπομπή της, η Ναταλία Γερμανού "βούρκωσε" με την καλεσμένη της

Καλεσμένη στη χθεσινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ήταν η Έλενα Παπαρίζου, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της με τα λόγια της καλής της φίλης για την γνωριμία τους και τη σχέση τους, και να βουρκώνει on air.

Οι δύο κυρίες είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια, ενώ έχουν συνεργαστεί σε μεγάλες επιτυχίες της Έλενας Παπαρίζου, με μία από αυτές να είναι και το τραγούδι που της χάρισε την πρωτιά στην Eurovision, «My number one».

Σήμερα το μεσημέρι, η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για το πώς βίωσε όλη την περίοδο της καραντίνας μέσα στο σπίτι της.

Γι΄αυτό το λόγο βούρκωσε η Ναταλία Γερμανού

Λίγο πριν τελειώσει η συνέντευξη, η Ναταλία Γερμανού και η Έλενα Παπαρίζου αντάλλαξαν κοπλιμέντα και αναφέρθηκαν στην υπέροχη σχέση που έχουν, με την γνωστή παρουσιάστρια να "λυγίζει" με όλα όσα άκουσε.

«Όταν σε γνωρίσει κάποιος και σε ζήσει μπορεί να καταλάβει ότι είσαι από τα παιδιά αυτού του χώρου που έχουν τόσο καλή καρδιά που απορώ πως κατάφερες να γίνεις σουπερ σταρ με σε αυτή την καρδιά που είναι μαλαματένια σε έναν χώρο που είναι ζούγκλα», της είπε η παρουσιάστρια με την Έλενα Παπαρίζου να απαντά:

«Είσαι ένας άγγελος, σε εκτιμώ και σε αγαπώ. Μπορεί να μην τα λέμε συχνά αλλά νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία φορά που είπαμε», είπε με την Ναταλία να συγκινείται. «Πάντα με συγκινεί αυτό το κορίτσι, αλήθεια, μαζί της κάτι παθαίνω πάντα, έχουμε ζήσει πολλά», είπε και δάκρυσε.

Ναταλία Γερμανού κλάματα