«Σύννεφα» στη σχέση γνωστού Έλληνα celebrity

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σύννεφα» στη σχέση γνωστού Έλληνα celebrity

Γκρίζα «σύννεφα» φαίνεται πως έχουν συγκεντρωθεί πάνω από τη σχέση ενός γνωστού Έλληνα celebrity με την αγαπημένη του, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για το τέλος στην συγκατοίκησή τους, μετά από 3 χρόνια δεσμού.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να μένουν μαζί πέρυσι το καλοκαίρι, όταν αποφάσισαν αν δοκιμάσουν τη σχέση τους και να βιώσουν μία νέα εμπειρία. Το "πείραμά" τους ωστόσο φαίνεται πως δεν πέτυχε, μιας και το αγαπημένο αυτό ζευγάρι, οδηγήθηκε σιγά σιγά προς τον χωρισμό.

Αυτός ο Έλληνας celebrity είδε «σύννεφα» πάνω από τη σχέση του

Ο λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την αγαπημένη του Έλενα Κώνστα. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της Real Life, οι δυο τους δεν μένουν πλέον μαζί.

Τέλος στη σχέση του έδωσε και ένα ακόμα αγαπημένο ζευγάρι. Δείτε εδώ για ποιους πρόκειται!

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017, και ενώ στην αρχή της σχέσης τους, τους βλέπαμε σε αρκετές κοινές εμφανίσεις, πλέον, έχουμε καιρό να τους "εντοπίσουμε" κάπου μαζί. Ωστόσο σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Real life, οι δυο τους διατηρούν ακόμα άριστες σχέσεις.

Να σημειώσουμε βέβαια πως κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τον χωρισμό.

Λάμπρος Κωνσταντάρας Έλενα Κώνστα σχέση

Ακόμα ένας χωρισμός "βόμβα" σημειώθηκε στην ελληνική showbiz

Άχνα δεν έβγαλε το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz, το οποίο και όσο ήταν σε σχέση διατηρούσε χαμηλό προφίλ. Οι δυο τους, σύμφωνα και με δημοσίευμα, έχουν πλέον χωρίσει τραβώντας ο καθένας τον δικό του δρόμο. Τι έφερε την ρήξη, ανάμέσά τους;

Ο λόγος για την αθλητικογράφο Δώρα Παντέλη και τον μπασκετμπολίστα Νίκο Κόκκαλη, που ήτα ζευγάρι. Ωστόσο πλέον σύμφωνα και με το δημοσίευμα της RealIfe οι δυο τους έριξαν τέλος στην σχέση τους. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που δεν κρατούσε χαμηλούς τόνους, αναφορικά με τα προσωπικά τους και οι δυο τους δεν έχουν αναφέρει κάτι μέχρι στιγμής για το συγκεκριμένο θέμα.

Πάντως πηγές του ζευγαριού, που επικαλείται το δημοσίευμα, κάνουν λόγο για έναν χωρισμό που ήρθε επειδή ολοκληρώθηκε ο κύκλος της σχέσης τους.

Νίκος Κόκκαλης χώρισεΔώρα Παντέλη χώρισε