Ελένη Χατζίδου: Δεν πάει το μυαλό σας τι ζήτησε η κόρη της Δέσποινας Βανδή για την τραγουδίστρια

Τι ζήτηση η Μελίνα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ελένη Χατζίδου: Δεν πάει το μυαλό σας τι ζήτησε η κόρη της Δέσποινας Βανδή για την τραγουδίστρια

Δεν πάει το μυαλό σας τι ζήτησε η κόρη της Δέσποινας Βανδή για την Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια έκανε η ίδια την αποκάλυψη για το τι θέλει η Μελίνα, η οποία είναι φανατική θαυμάστρια της διαγωνιζόμενης του J2US όπως αποκάλυψε η ίδια.

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα,χαμογέλα» και την Ελένη Βουλγαράκη μίλησε η Δέσποινα Βανδή η οποία αποκάλυψε πως για πρώτη φορά η κόρη της, Μελίνα βρέθηκε στο γύρισμα της εκπομπής.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια είπε ότι η κόρη της παρακολουθεί το show με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και μάλιστα της έχει τονίσει πως πρέπει να προσέχει την Ελένη Χατζίδου στην οποία έχει αδυναμία.

Δείτε το βίντεο:

Μιας και μιλάμε για την Δέσποινα Βανδή δείτε και τον τρόπο για να διώξεις τον πονοκέφαλο που μοιράστηκε μαζί μας και δεν είναι φάρμακο.

J2US: Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια του Ετεοκλή Παύλου - Βουρκωμένη στο πλευρό του η Ελένη Χατζίδου

Στο σημερινό επεισόδιο του J2US, ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε με τα πιο δυνατά λόγια για την περιπέτεια που έζησε με την υγεία του και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους, με την αγαπημένη του Ελένη Χατζίδου, να βρίσκεται στο πλευρό του βουρκωμένη για τα λόγια που είπε ο άντρας της.

Το αγαπημένο ζευγάρι ερμήνευσε ένα από τα πιο υπέροχα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη, με την Ελένη Χατζίδου να τονίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή πως το συγκεκριμένο κομμάτι θα μπορούσε να μιλάει για την δύναμη που έδειξε ο Ετεοκλής στη ζωή του.

Οι δυο τους κατάφεραν να απογειώσουν το τραγούδι και να ακούσουν μερικά υπέροχα σχόλια από την κριτική επιτροπή. Στο σημείο αυτό, ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να αναφερθεί στη "σχέση" του με τον Παντελή Παντελίδη, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν ο άνθρωπος που του κράταγε συντροφιά με τα τραγούδια του στο νοσοκομείο.

Ετεοκλής Παύλου Ελένη Χατζίδου ζευγάρι

Πολλά έχουν ακουστεί βέβαια για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, και την εκπομπή που πρόκειται να κάνουν στο Open. Δείτε εδώ τι απάντησαν εκείνοι.

Παράλληλα, εξήγησε πως η περιπέτειά του αυτή τον έκανε να βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι και έστειλε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, περιγράφοντας ακριβώς τι βίωσε εκείνος.

Οι κριτές του έδωσαν τα συγχαρητήριά τους για τον αγώνα του, ενώ από τη μεριά της, η Ελένη Χατζίδου δεν τον άφησε ούτε λεπτό από τα χέρια της και μάλιστα δε δίστασε να συγκινηθεί on air για τον αγαπημένο της.