Συγκινεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον Κώστα Ευριπιώτη - «Θα μου λείπεις για πάντα...»

Ένας χρόνος χωρίς τον αγαπημένο ηθοποιό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκινεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον Κώστα Ευριπιώτη - «Θα μου λείπεις για πάντα...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συγκίνησε με την ανάρτηση που έκανε για τον ένα χρόνο από το θάνατο του καλού της φίλου, Κώστα Ευριπιώτη, με την ίδια να σημειώνει το πόσο πολύ της λείπει.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, ο οποίος δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, πριν από ένα χρόνο. Η καλή του φίλη και συνεργάτιδα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, θέλησε να του στείλει ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα.

Το 2018 ξεκίνησε το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη, όταν ετοιμαζόταν να ανεβάσει την παράσταση Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης. Από τον Απρίλιο του 2019 νοσηλευόταν στο Σπηλειοπούλειο Νοσοκομείο λόγω καρκίνου. Απεβίωσε στις 30 Μαΐου 2019. Δείτε και όλα όσα είπε η γυναίκα του Κώστα Ευριπιώτη λίγο μετά το θάνατό του.

Αυτή είναι η συγκινητική ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τον Κώστα Ευριπιώτη

«Θα μου λείπεις για πάντα κουμπάρε μου», έγραψε η αγαπημένη ηθοποιός σε μία φωτογραφία από την παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα», όπου συμμετείχε μαζί με τον Κώστα Ευριπιώτη.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου Κώστας Ευριπιώτης θάνατος

Υπέροχα ήταν και τα λόγια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τον Φώτη Μπερνάντο

Full αγαπημένο είναι το διάσημο ζευγάρι της showbiz με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να ανεβάζει μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να είναι μαζί με τον άντρα της Φώτη Μπερντάντο. Οι δυο τους ποζάρουν μαζί και εκείνος της δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Τα όσα έγραψε δε στην λεζάντα της φωτογραφίας, που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, είναι πολύ ερωτικά με την ίδια να μιλά με τα πιο όμορφα λόγια για τον αγαπημένο της άντρας.

"Την κρατούσα για μια επέτειο, τα γενέθλια του ή του Αγ. Βαλεντίνου, αλλά τον αγαπάω, τον γιορταζω, τον θαυμάζω και τον ευχαριστώ για τη ζωή μας κάθε μέρα, οπότε σήμερα είναι μια καλή μέρα να ποσταρω αυτή τη φωτογραφία.." έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε και εμείς λιώσαμε με τον ερωτά τους. Βέβαια να σας πούμε ότι σας έχουμε και φωτογραφίες από το σπίτι τους. Μπορείτε να τις δείτε εδώ, εμείς πάντως μείναμε.