Σε αυτό το πιάτο δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα η Kate Middleton

Είναι το αγαπημένο της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε αυτό το πιάτο δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα η Kate Middleton

Μπορεί η Kate Middleton να προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή της, ωστόσο υπάρχει ένα συγκεκριμένο πιάτο στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα, και είναι η νούμερο ένα επιλογή της, κάθε φορά που θέλει να παραγγείλει απ' έξω.

Πέρα από το αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής που έχει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, μένει πάντα πιστή και στο πρόγραμμα της διατροφής της, η οποία είναι υψηλή σε πρωτεΐνες.

Προκειμένου να χάσει γρήγορα βάρος μετά την τρίτη εγκυμοσύνη της, η Kate Middleton επέλεξε να ακολουθήσει, την πολύ διάσημη, δίαιτα "Dunkan". Η συγκεκριμένη δίαιτα περιλαμβάνει την αποκλειστική κατανάλωση πρωτεϊνών αντί για υδατάνθρακες, μαζί με λαχανικά και υγιεινά λίπη.

Έλα όμως που μέχρι και η Kate Middleton υποκύπτει μερικές φορές σε μικρές αμαρτίες όσον αφορά το φαγητό! Μπορεί η διατροφή της να είναι άριστη, ωστόσο η Kate Middleton δείχνει να περνάει δύσκολες ώρες στο παλάτι. Δείτε εδώ τι της συνέβη.

Αυτό είναι το πιάτο που δεν μπορεί να αντισταθεί η Kate Middleton

Μιλώντας πριν από λίγο καιρό στο ραδιόφωνο του BBC, η Kate Middleton εξήγησε πως κάθε φορά που θα πάρουν ντελίβερι στο σπίτι, εκείνη θα επιλέξει κοτόπουλο με κάρι. Ο αγαπημένος της William ωστόσο φροντίζει κάθε φορά να τρώει κάτι άλλο, καθώς δεν είναι και ο μεγαλύτερος φαν των καυτερών φαγητών. Εκεί που συμφωνούν πάντα βέβαια είναι στην επιλογή της πίτσας ή στο κινέζικο φαγητό. «Να πω βέβαια την αλήθεια, δεν συνηθίζουμε να παραγγέλνουμε στο παλάτι. Συνήθως πάμε και τα παίρνουμε», είχε σχολιάσει η Kate Middleton, με την ίδια να προσθέτει αστειευόμενη: «Όχι εμείς»!

Από τη μεριά του, ο William έχει κανονική τρέλα με την σοκολάτα και έτσι δεν μπορεί με τίποτα να της αντισταθεί.

Τα μυστικά της διατροφής της Kate Middleton

Όταν η Kate Middleton δεν ακολουθεί τη δίαιτα Dunkan, σύμφωνα με τον σεφ του παλατιού, προτιμά να καταναλώνει φρούτα και λαχανικά, προκειμένου να κάνει αποτοξίνωση.

Kate Middleton δίαιτα

Συνήθως, αποφεύγει τα γαλακτοκομικά και πίνει smoothies, πρωί και απόγευμα, τα οποία περιέχουν μέσα σπιρουλίνα, kale, matcha, σπανάκι, μαρούλι, κόλιαντρο και βατόμουρα. Πολλές φορές, για απογευματινό σνακ, επιλέγει να τρώει βατόμουρα, με γάλα αμυγδάλου.

Άλλα πιάτα που επίσης προτιμά, είναι σαλάτες με καρπούζι, γασπάτσο, γκότζι μπέρι καθώς και σεβίτσε, το οποίο έχει πολλά οφέλη για την επιδερμίδα της. Όπως αναφέρουν σχετικά ρεπορτάζ μέσα από το παλάτι, σκοπός της Kate Middleton είναι να αποκτήσει λαμπερό δέρμα.

Τα βράδια συνήθως, η Kate Middleton μαγειρεύει για την οικογένειά της. Αγαπημένη της συνταγή είναι το ψητό κοτόπουλο με κάρι, το οποίο είναι και το αγαπημένο φαγητό του William, και οι σούπες.