Περνάει δύσκολα στο Buckingham η Kate Middleton

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Περνάει δύσκολα στο Buckingham η Kate Middleton

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέσα από το Buckingham, η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου, Kate Middleton, δείχνει να περνάει πολύ δύσκολες ώρες, μιας και οι πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της υγείας, έχουν αυξήσει κατά πολύ το φόρτο εργασίας της.

Μπορεί πολύς κόσμος να θεωρεί πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κάθονται όλη μέρα και δεν ασχολούνται με τίποτα απολύτως, ωστόσο αυτό αποτελεί μία λανθασμένη άποψη.

Τόσο η βασίλισσα, όσο και οι υπόλοιποι στην οικογένεια, ασχολούνται με θέματα που αφορούν τον λαό. Η Kate Middleton συγκεκριμένα, έχει αναλάβει τα θέματα ψυχικής υγείας.

Μιας και λέμε ωστόσο για την Kate Middleton, ρίξτε μια ματιά και στους 3 άνδρες που της "έκλεψαν" την καρδιά πριν τον William.

Γι' αυτό το λόγο περνάει δύσκολα η Kate Middleton στο Buckingham

Με την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Αγγλία να είναι ραγδαία, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, χρειάστηκε να δουλέψουν υπερωρίες προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του λαού και να τον βοηθήσουν, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Να πούμε στο σημείο αυτό, πως η Αγγλία ήταν μία από τις χώρες με τη μεγαλύτερη "καταστροφή" από τον επικίνδυνο ιό που έχει "σαρώσει" την υφήλιο.

Kate Middleton υπερκόπωση

Ένα από τα άτομα που δούλεψε υπερβολικά, ήταν και η Kate Middleton, η οποία δεν βρήκε τον χρόνο που χρειαζόταν για να ξεκουραστεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ενώ δεν μπόρεσε να αφοσιωθεί στα τρία παιδιά της, George, Charlotte και Louis.

«Η Kate είναι έξαλλη για το μεγάλο φόρτο εργασίας. Φυσικά και είναι πάντα χαμογελαστή και κατάλληλα ντυμένη, αλλά δεν το θέλει αυτό. Αισθάνεται εξαντλημένη και παγιδευμένη. Εργάζεται τόσο σκληρά όσο ένας κορυφαίος διευθύνων σύμβουλος, που πρέπει να ταξιδεύει συνεχώς εκτός χώρας, χωρίς να έχει όφελος και πολλές διακοπές».

Θυμίζουμε, πως η 37χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, συνέχισε να δουλεύει και την περίοδο της καραντίνας, από το σπίτι τους στο Norfolk, συμμετέχοντας σε πολλά zoom, μιας και συνέχισε την εκστρατεία της για τα θέματα της ψυχικής υγείας.