Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μάρθα Καράγιαννη - Υπεβλήθη σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι...

Τι συνέστησαν οι γιατροί

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μάρθα Καράγιαννη - Υπεβλήθη σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη. H ηθοποιός υπεβλήθη σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πρέπει να αφαιρέσει την χολή της, τουλάχιστον αυτό είναι που της συνέστησαν οι γιατροί. Μάλιστα η καραντίνα άλλαξε τα σχέδια της.

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται ξανά η Μάρθα Καραγιάννη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso και τον δημοσιογράφο, Νίκος Νικόλιζα, η σπουδαία πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου εισήχθη σήμερα το πρωί προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη αφαίρεση χολής.

Θυμίζουμε πως η Μάρθα Καραγιάννη στα μέσα Φεβρουάριου εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, μετά από έντονους πόνους που είχε στην κοιλιακή χώρα. Έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πρόβλημα με τη χολή, ενώ οι γιατροί της συνέστησαν άμεση αφαίρεση.

Ωστόσο, αν και όλα ήταν έτοιμα για την εγχείρηση, ο κορωνοϊός και η καραντίνα άλλαξαν τα σχέδια, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναβάλουν την επέμβαση, η οποία μετατέθηκε για αύριο, 2 Ιουνίου. Η ηθοποιός είχε σπαράξει και πριν λίγο καιρό στην αναφορά της στον Κώστα Βουτσά.

Εξελίξεις με την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη - Τι συνέβη;

Τι συνέβη με την κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη; Έσκασαν οι τελευταίες εξελίξεις, από ανάρτηση της καλής φίλης της, Ντόρας Δούμα. Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός των παλιών ελληνικών ταινιών, νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες σε κλινική.

Πριν μερικές μέρες, η Μάρθα Καραγιάννη εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω ενός προβλήματος υγείας. Συνεχώς στο πλευρό της είχε την φίλη της, Ντόρα Δούμα. Όπως είχε αποκαλύψει ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στις δύο γυναίκες, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση χολής.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Ντόρας Δούμα, η περιπέτεια της υγείας της η Μάρθα Καραγιάννη πήρε εξιτήριο το βράδυ της Τρίτης και έχει επιστρέψει στο σπίτι της. Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έδωσε όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

«Επιτέλους σπίτι μας μετά από μια περιπέτεια αρκετών ημερών. Όλα πήγαν καλά. Σήμερα γυρίσαμε στο σπίτι μας. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους. Μάρθα-Ντόρα» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάρθα Καραγιάννη υγεία νοσοκομείο