Σταματίνα Τσιμτσιλή: H έκπληξη στο πλατό του Happy Day για τα γενέθλια της

Τα εντυπωσιακά λουλούδια και οι δυο τούρτες υπερπαραγωγή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: H έκπληξη στο πλατό του Happy Day για τα γενέθλια της

Την Κυριακή είχε τα γενέθλια της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και δεν γινόταν να μην της κάνουν έκπληξη στο πλατό του Happy Day οι συνεργάτες της. Με την έναρξη της εκπομπής και το καλημέρα της παρουσιάστριας εμφανίστηκε μια ανθοδέσμη και δυο εντυπωσιακές τούρτες.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φορώντας ένα maxi one-shoulder φόρεμα με σκίσιμο στο ένα πόδι, καλημέρισε τους τηλεθεατές της με το πιο γλυκό χαμόγελο. Οι συνεργάτες της στο πάνελ μάλιστα δεν έχασαν λεπτό και της ευχήθηκαν με τα πιο τρυφερά λόγια.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως πέρασε τα γενέθλια της και τι εκπλήξεις της έκανε ο σύζυγός της με τα τρία της παιδιά. Ενώ, στην συνέχεια στο πλατό της τραγούδησαν το «Χρόνια πολλά».

Να σημειώσουμε πως χθες, Κυριακή, φίλοι και θαυμαστές έσπευσαν να της ευχηθούν. Ανάμεσα τους και η καλή της φίλη, Ελένη Τσολάκη. Δείτε την τρυφερή της ανάρτηση.

Γενέθλια για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή - Οι στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της και οι εκπληξεις

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιόρτασε σήμερα τα γενέθλιά της, παρέα με την οικογένειά της, με την αγαπημένη παρουσιάστρια να βιώνει μερικές στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της, σε μία πολύ ξεχωριστή μέρα που πέρασε με τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

Τα 38 της χρόνια κλείνει σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και δε θα μπορούσε να περάσει αυτή την υπέροχη μέρα με καλύτερη παρέα, από την οικογένειά της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή οικογένεια

Τα παιδιά της και ο σύζυγός της, της ετοίμασαν ένα υπέροχο γεύμα για τα γενέθλιά της και με τη σειρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε μερικά πολύ όμορφα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε εδώ και τα υπέροχο μήνυμα που έστειλε πριν από μερικές μέρες μέσα από την εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ελένη Μενεγάκη και την απόφασή της να αποχωρήσει από την ελληνική τηλεόραση.

Σταματίνα Τσιμτσιλή γενέθλια

«Τα καλύτερα γενέθλια είναι αυτά που περνάς έχοντας στο πλευρό σου αυτούς που αγαπάς» έγραψε σε ένα από τα Insta story της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε.