Happy Day: Γενέθλια και για συνεργάτη της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Η έκπληξη on air

Του πήγε τούρτα η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Happy Day: Γενέθλια και για συνεργάτη της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Η έκπληξη on air

Γενέθλια και για συνεργάτη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του έκαναν έκπληξη on air. Η παρουσιάστρια με μια τούρτα πήγε δίπλα του και του ευχήθηκε να τα εκατοστήσει on air, ενώ του τραγούδησε και on air.

O Βασίλης Γρηγορόπουλος είχε τα γενέθλια του και η παρουσιάστρια του Happy Day δεν θα μπορούσε να μην του κάνει έκπληξη on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Εκείνος βγήκε στο πλάνο και από πίσω του έγραφαν Happy Birthday, ενώ η παρουσιάστρια πήρε μια ανθοδέσμη και μια τούρτα και πήγε κοντά στον συνεργάτη της, τόσο για να του τραγουδήσει όσο και για να του ευχηθεί. Λίγη ώρα πριν προβλήθηκε στο Happy Day ένα απόσπασμα από τα κάστινγκ του GNTM. Δείτε τις κοπέλες

Δείτε το βίντεο:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: H έκπληξη στο πλατό του Happy Day για τα γενέθλια της

Την Κυριακή είχε τα γενέθλια της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και δεν γινόταν να μην της κάνουν έκπληξη στο πλατό του Happy Day οι συνεργάτες της. Με την έναρξη της εκπομπής και το καλημέρα της παρουσιάστριας εμφανίστηκε μια ανθοδέσμη και δυο εντυπωσιακές τούρτες.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φορώντας ένα maxi one-shoulder φόρεμα με σκίσιμο στο ένα πόδι, καλημέρισε τους τηλεθεατές της με το πιο γλυκό χαμόγελο. Οι συνεργάτες της στο πάνελ μάλιστα δεν έχασαν λεπτό και της ευχήθηκαν με τα πιο τρυφερά λόγια.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως πέρασε τα γενέθλια της και τι εκπλήξεις της έκανε ο σύζυγός της με τα τρία της παιδιά. Ενώ, στην συνέχεια στο πλατό της τραγούδησαν το «Χρόνια πολλά».

Να σημειώσουμε πως χθες, Κυριακή, φίλοι και θαυμαστές έσπευσαν να της ευχηθούν. Ανάμεσα τους και η καλή της φίλη, Ελένη Τσολάκη. Δείτε την τρυφερή της ανάρτηση.