Βασίλης Τσεκούρας: Κρίσιμες ώρες στην εντατική - Οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασίλης Τσεκούρας: Κρίσιμες ώρες στην εντατική - Οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες στην υγεία του Βασίλη Τσεκούρα, του δημοσιογράφου του OPENtv, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην μάχη που δίνει μετά και το δεύτερο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Αισιόδοξοι φαίνονται οι γιατροί για την κατάσταση του δημοσιογράφου του οικονομικού ρεπορτάζ. Ο ίδιος ένιωσε την Παρασκευή (29/05) το βράδυ, έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Μετά το πρώτο χειρουργείο ο Βασίλης Τσεκούρας νοσηλεύεται σε κρεβάτι Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Η κατάστασή του παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη. Δείτε τι έλεγαν οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του.

Στο πλευρό του Βασίλη Τσεκούρα η Χριστίνα Βραχάλη - Το συγκινητικό μήνυμα για την υγεία του

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για τον Βασίλη Τσεκούρα και την περιπέτεια της υγείας του, η Χριστίνα Βραχάλη έχει σταθεί στο πλευρό του, και μάλιστα, του έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για να του δείξει την υποστήριξή της.

Η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να δείξει με μία υπέροχη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικότης λογαριασμό στο Instagram, πως μπορεί να μην μπορεί αυτή τη στιγμή να βρεθεί κοντά στον Βασίλη Τσεκούρα, ωστόσο τον σκέφτεται και του στέλνει όλη της τη θετική ενέργεια.

Να πούμε στο σημείο αυτό πως η Χριστίνα Βραχάλη αποχώρησε από το J2US, ωστόσο ο παρτενέρ της επέστρεψε σαν ζευγάρι του Μάριου Πρίαμου. Δείτε εδώ την πρώτη τους εμφάνιση.

Αυτό ήταν το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε η Χριστίνα Βραχάλη στον Βαγγέλη Τσεκούρα

«Κράτα γερά, φίλε μου... @v.tsekouras. Αφού ξέρεις, εμείς είμαστε Ζορό, δεν μασάμε από εντατικές και νοσοκομεία... Είμαστε όλοι μαζί σου και περιμένουμε να γυρίσεις», έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βαγγέλης Τσεκούρας εντατική